En heteroseksuel er en mand der stadig er traumatiseret af sin fødsel og den fysiske adskillelse fra moren, og forsøger derfor desperat at klemme sig ind i livmoren på diverse kvinder via skeden. Heteroseksuelle er på trods af deres målbevidsthed dog ikke alt for kloge, og forsøger altid at presse skridtet igennem først, hvilket gør at deres forehavende ofte mislykkes. Hvis en heteroseksuel finder en kvinde der minder meget om hans mor, både i udseende og væremåde, vil han forsøge at starte et længerevarende forhold, med henblik på senere ægteskab, da han ikke vil lade en mulighed for at komme tilbage i sin mor gå fra sig, og derfor ønsker flere chancer til at komme ind.


Heteroseksualitet i psykologisk forstand[redigér | redigér wikikode]

Heteroseksualitet er den eneste form for seksualitet som ikke endnu er officielt anerkendt som perversitet, da man hidtil har ment at de mange udøvere af heteroseksualitet kunne tolkes som en form for blåstempling. Bevares, den kan jo bruges til sikring af artens overlevelse, men samtidig ved vi at den kamp som foregår mellem sædcellerne om at nå det enlige æg er dybt irrationel. Man kan jo idag udvælge de arveanlæg som er hensigtsmæssige for samfundet og lade resten foregå i en petriskål.

Derfor har mange psykologer også argumenteret for at homoseksualitet er mindre pervers end heteroseksualitet om end ikke af andre grunde end at kunne få flere kunder i butikken. Brødebetyngede unge par som nyder hinandens intimberøringer bliver straks sendt til psykolog (hver for sig) for at blive ansporet til homoseksualitet igen så man har bedre kontrol med den samlede arvemasse i samfundet.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.