Spademanns…

Redigerer

Heteroseksuel

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
En '''heteroseksuel''' er en mand der stadig er traumatiseret af sin fødsel og den fysiske adskillelse fra [[mor]]en, og forsøger derfor desperat at klemme sig ind i [[livmoren]] på diverse [[kvinder]] via [[skeden]]. Heteroseksuelle er på trods af deres målbevidsthed dog ikke alt for kloge, og forsøger altid at presse skridtet igennem først, hvilket gør at deres forehavende ofte mislykkes. Hvis en heteroseksuel finder en kvinde der minder meget om hans mor, både i udseende og væremåde, vil han forsøge at starte et længerevarende forhold, med henblik på senere [[ægteskab]], da han ikke vil lade en mulighed for at komme tilbage i sin mor gå fra sig, og derfor ønsker flere chancer til at komme ind.
+
En '''heteroseksuel''' er en mand der stadig er traumatiseret af sin fødsel og den fysiske adskillelse fra [[mor]]en, og forsøger derfor desperat at klemme sig ind i [[livmoren]] på dvs. [[kvinder]] via [[skeden]]. Heteroseksuelle er på trods af deres målbevidsthed dog ikke alt for kloge, og forsøger altid at presse skridtet igennem først, hvilket gør at deres forehavende ofte mislykkes. Hvis en heteroseksuel finder en kvinde der minder meget om hans mor, både i udseende og væremåde, vil han forsøge at starte et længerevarende forhold, med henblik på senere [[ægteskab]], da han ikke vil lade en mulighed for at komme tilbage i sin mor gå fra sig, og derfor ønsker flere chancer til at komme ind.
   
   
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop