FANDOM


Hestepiger redigér

Hestepiger(Også kendt som slavepiskere) er nogle møgforpulede ludertøser der er blevet forkælet i hoved og røv af deres søde forældre. Hestepiger elsker at ride på deres hest om dagen og få deres pik i munden om natten. Dressur er den næstmest redte stil at ridde, lige efter pikridning, hvor man ridder på hestens pik når den ligger ned. Hestepiger kan godt lide at toturere deres hest ved at stille den i en lille vogn og spænde den bag deres Ford Focus og så kører til tyskland for at ridde på den til at stævne.

Coolhestebillede

Her ses en glad lille hestepige som ligger inde i røret og er ved at blive gennekneppet af hendes hest. Dette er blot et af de mange ritualer de skører piger skal gøre for at blive en ægte "hestepige"

Hestepigers interresser
• Ridde på deres hest
• Springe på deres hest
• Kører tur med deres hest
• Få pik i røven af deres hest
• Elske(sex) med deres hest


Hestepiger i skolen
Hestepiger skal som alle andre gå i skole, dog kan de komme forsent så ofte de vil hvis deres hest er løbet tør for strøm. Hestepiger trives bedst i flok.
De kan lide at sige hestelyde og hoppe over sjippetov mens de tvinger de lavere rangerede hestepiger til at holde sjippetovet helt lige, ellers får de med pisken.
Hestepiger er ALTID brune om munden da de slikker lærernes røv ren.


Tina Lund
Hvis i kender lidt til hesteverdenen, ved i sikkert af den største slavepisker af dem alle er Tina lund, hun er kendt for at have været den første kvinde til at blive doublepenetrated af 2 heste, hun vandt også Danmarks mesterskaberne i dressur, og sidst men ikke mindst har hun været månedens kassedame i føtex. Tina Lund er kærester med verdensstjernen Bubber og sammen har de produceret 4 små kentaure. Der er dog lidt usikkerhed om at det er Bubber der er deres rigtige far, eller om det er hendes yndlings dressur hest stjerneskud(Vinder af verdens længste heste pik 2012), DNA testene har Tina gang på gang kommet til at ødelægge, uheldige kvinde.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.