FANDOM


"Wherever he saw a hole he always wanted to know the depth of it. To him this was important"

~ Leonardo da Vinci om hvorfor Tarok faldt i dét der hul
Horhol

Hestehuller er altid fyldt med væske af en eller anden slags, og ganske ofte er de placeret på strategiske lokationer langs vore badestrande, hvor heste færdes. Da heste som bekendt ikke kan svømme, drukner de hyppigt i hullerne og ædes af en eksponentielt voksende mængde søheste [1]


Et hestehul er en undersøisk kavitet, der har til formål at opsluge heste. Da heste er hyperfølsomme og ganske nervøse dyr, som fra naturens hånd er forsynet med et modicum [2] af selvopholdelsesdrift og et skarpt blik for farer, trusler, terror, risici, swaplån, åndehuller og slugter,[3] så er det første kriterium for et succesfyldt hestehul, at hesten ikke kan se det og derfor dumper i.[4] Blandt de sekundære kriterier optræder så antallet af kødædende søheste, hullets dybde og overfladespændingen som de mest markante for opfyldelsen af planen om en Endlösung for denne verdens klovbærende hovrende arter.


Skoede hovnoterredigér

  1. Søhestene er en invasiv art (latin: Hippocarnes equorumcomedenti), som har sneget sig ind i landet via Sønderjylland
  2. modicum, minimum, mummitrold!
  3. For slet ikke at tale om lyde, visne blade, insekter, atomkrig, myldretid og genudsendelser. Heste er bange for utroligt mange ting!
  4. "Shadows of cloud lurked in the water, like holes the sun forgot about"
    ~ John Donne om skygger vandet
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.