FANDOM


Hestehale-line-blond

Denne hestehale fungerer ikke så godt endnu.

Prev4

Hestehalen bruges til at holde fluer væk fra anus og til at kontrollere hvor meget lort der kommer ud.

"Det er et fallossymbol!"

~ Carl-Mar Møller om hestehalen til venstre

"En hestehale er et tidligt tegn på et individs udvikling af elektrakomplekset!"

~ Psykolog om hestehale som frisure


En hestehale er en hale som sidder for enden af en hests røv. Meningen med halen er, at hesten kan baske med halen for at forhindre fluer og andre småirriterende parasitter i at flyve ind i hestens endetarmsåbning. Heldigvis er hestehalen tvefoldig, og fungerer derfor også den anden vej. Den kontrollerer således også hvor meget lort der skal lukkes ud.

I moderne tid er det heldigvis også blevet meget populært blandt menneskelige damer at tilbede denne funktion. Desværre er det kun i sjældne tilfælde at en dames hestehale rent faktisk når hele vejen ned til røven, for at kunne blokere alt det lort som de lukker ud.

Nakkepiskenredigér

Pisk skal en hest da have. Når halen fra hesten sidder på en dreng, kaldes den en "nakkepisk". Dette skyldes at heste-drenge bliver opfattet som værende en anelse til en side...

En nakkepisk er en lang hårtot, der er lokaliseret nederst i nakken, oftest på 10-12 årige drenge. Nakkepisken skal gerne være så lang som muligt. Den er oftest løsthængende, men kan også være flettet. Man kan kende en nakkepisk, der for nylig har været flettet, på at den krøller.
Det øvrige hår på hoveder er gerne leverpostejsfarvet og karseklippet i bedste hjemmetrimmerstil.

Nakkepisken klippes af, når drengene er kønsmodne. Eller senest når de opdager, at der er en verden uden for Supermario.

Ingen ved rigtig hvad idéen med nakkepisken er. Rart kan det nemlig ikke være at have en kildende hårtot hængende ned ad ryggen. Og pænt? arg, come on!


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.