FANDOM


Brugsen-1955

Læg mærke til at Herskind Brugs som den eneste stadig fører Esso og de fleste andre synes det' OK.

Herskind er en by nogle få km vest for Tilst ved Aarhus

Byen er kendt for sine utroligt billige hotdogs og skole. Hotdogs'ene koster en tier hos byens eneste dagligvare-butik. Butikken er en Brugs med hovedsæde midt i byen. Ude foran Brugsen står en bænk, som de unge bruger til at drikke øl og ryge cigaretter. (Og selvfølgelig kværne hotdogs ned i stive strømme)

I Herskind findes også en legeplads som flittigt bliver brugt om aftenen til at ryge en "godnat-smøg" og få snakket med de andre. Herskind var i 2011-2012 præget af en konflikt grundet Kristian med hunden Heros. Heros sprætte skræk og rædsel hos byens ældre borgere da han er en "kamphund" af racen Amstaff. Selvom mange ældre borgere var bange for ham hyggede de unge mellem 15 og 18 sig med ham. Kristian blev til sidst presset ud af byen og bor i dag i Aarhus.

Der findes tre veje i Herskind med Villaboliger. Lærkevænget, Vibevænget og Fuglevænget. Hovedvejen i Herskind er Langelinje, den kan føre en til Aarhus og Silkeborg. Præsbrovej fører en til Galten-Skovby. Ladingvej fører en op til Herskindskolen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.