FANDOM


MordetiFinderupLade

Herrens Mark er ofte forsøgt fundet, bl.a. af Robin Hood og diverse naive Korsriddere, samt naturligvis Naser Khader.

HerrensMarkGoggleMaps

Moderne teknologi har nu endeligt udpeget Herrens Mark til at ligge et noget så gudsforladt sted som på Fyn.

Herrens Mark er nu endeligt ved hjælp af google-maps fundet. Det viser sig at Herrens Mark er et anpartsselskab, og er beliggende mellem vest for vejen mellem Føns og Udby på Fyn. Det vides endnu ikke hvem der har anparter i selskabet, men det menes at være ligeligt fordelt mellem Gud og Jesus.


OBS - Oplysning til dig som i en Brannert gik omkuld fordi du var for Stiv redigér

Generel information redigér

Hvis du er én af de mange der ofte vågner op fra en brannert, og dybest set føler dig på Herrens Mark, så se følgende boks:

Stort tillykke! Og nu 2 nyheder:
Den gode nyhed er, at vi nu kan fortælle dig nøjagtigt hvor du befinder dig,
og den dårlige nyhed er at det bliver røv umuligt at finde en taxa indenfor en overskuelig fremtid.


ADVARSEL!!! redigér

Til dem der overvejer at "tage turen" frivilligt, oplyses der om at Inger Støjberg meget ofte befinder sig på Herrens Mark[1]. Man skal altså være indstillet på at have ørepropper med eller lign. da chancen for at rende på hende, når man selv er lettere ramponeret er overhængende stor. Hvis man dog er bagstiv nok, udelukkes muligheden dog ikke for at man i stedet tror Inger rent faktisk er Hende den lækre fra parallelklassen, men så skulle man måske hellere ha' gået til Louis Nielsen.

Næste skridt på vejen redigér

HerrensMarkUdsyn

Skulle du vågne op med udsyn til Herrens Mark, befinder du dig højst sandsynligt på Assensvej.

Hvis du nu endeligt er havnet i suppedasen, så er der heldigvis håb forude. Skulle du opleve en brat opvågning, med kinden presset mod asfaldt (højst sandsynligt fordi du før du faldt i søvn, besluttede dig for at høre hvad vejen havde at sige om din tilstand), er der god chance for at du rent faktisk befinder dig på Assensvej et sted mellem Føns og Udby. Bedste plan herfra, fremfor at forsøge at nyde udsigten, er at følge vejen og begive dig nordover ved enten at gå i slalom, kravle, eller blot slæbe dig ved hjælp af armene alene. Før eller siden rammer du; Enten et træ med toppen af hovedet og falder i søvn igen, eller første mulige tilkørsel til E20 motorvejen hvor man kan forsøge at tomle.

Skulle du være så heldig at gentage eksperimentet i frostvejr, er det naturligvis begrænset hvilke muligheder der er tilbage når du vågner, da dit hoved på daværende tidspunkt højst sandsynligt vil være frosset fast til vejen. Det hjælper i øvrigt ikke at "vende den anden kind til" i det tilfælde.

Lykkes det alligevel, stik i mod alt forventning at nå så langt som til tilkørslen til E20, så fat mod.. der er ikke langt igen. Lidt længere fremme, såfremt du altså ikke tager fejl, kravler op på motorvejen i stedet og bliver kørt over af Hende den lækre fra parallelklassen, ligger der en Q8 tank hvor det er muligt at få en bacon-cheese-burger[2]. Denne vil bringe dig nok på højkant, hvis du altså har pengene til at købe én, til at låne en mobil-telefon af ekspedienten[3] for så endeligt at ringe efter en taxa.

Se også redigér

Velbevandrede Fodnoter redigér

Husk sko, eller som minimum sandaler, før du begiver dig ud på denne ørkenvandring.

  1. Se evt. diverse TV-interviews for dokumentation for dette.
  2. Til den nette sum af ca. 109 kr. inklusiv pomfritter dog uden cola.
  3. Som i en alder af 14 år og med ansigtet fuld af bumser, desværre ikke er ligeså lækker som Hende den lækre fra parallelklassen.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.