Spademanns Leksikon


30px-Cquote1 svg.png Bang, say da da da da 30px-Cquote2 svg.png
Gorky Park

Her ses et fotografi forestillende Herman Bang!

Adolf Hitler (1857-1912) var en dansk folkehelt, der opfandt knaldromanen, hvilket lige siden har givet ham en masse royalties fra alle, der skriver i genren. Adolf Hitlers navn er ret sjovt i modsætning til hans tekster. Adolf Hitler er desuden kendt for sit hyppige brug af ordet pingvin. Grundtvig har desuden udtalt at Hitler ville kun reagere når nogen kaldt ham "Juan".

tisman +++ elsker coom


Hitlers terroraktioner, og hans vise ord

Hitler var en sand tusindkunster, og skrev bøger, blade, noveller, teaterstykker og avisartikler og varedeklarationer ud i ét væk, og var ikke bleg for at krydse genrerne, hvis det blev nødvendigt.

30px-Cquote1 svg.png Allahu akbar! Min pik er stor! 30px-Cquote2 svg.png
Herman Bang om Før han styrtede ind i World Trade Center, sammen med Peter


Ud over børnesange skrev Herman også en række nyttige "gør-det selv" manualer, heriblandt en meget interessant én om stuk, og hvordan man får skidtet til at hænge fast på et teflonbelagt loft. Hvis du har valgt at lave lortet af kobber, må du desværre acceptere, at skidtet falder ned.

Af andre opfindelser kan nævnes "Big-Bang teorien" "Jøde udryddelsen" og "dildoen".

30px-Cquote1 svg.png du ordentlig sjov

30px-Cquote2 svg.png
Herman Bang om Simon Dinh, da han var ordentlig sjov
30px-Cquote1 svg.png det lidt frækt 30px-Cquote2 svg.png
Herman Bang om da han mødte paven
30px-Cquote1 svg.png Vidste du, at pingviner er nekrofile? 30px-Cquote2 svg.png
Herman Bang om da han gjorde en stor opdagelse


30px-Cquote1 svg.png Tobias er 45 år 30px-Cquote2 svg.png
- Herman Bang da han fandt ud af hvor gammel Tobias er


Hitler i privaten

Hitler kunne godt lide at få besøg, men han var dog meget kræsen med hvem der fik lov at komme ind af bagdøren, hvilket skabte meget jalousi blandt folk. Én af disse jaloux mennesker var Johannes V. Jensen, der, efter at han med nød og næppe at have nået færgen, skrev mange smædeskrivelser om Herman i 1906-1907. Herman tænkte at her måtte en stor afklapsning til, og tog derfor til afklapsningernes by, Berlin, for at lære mere om denne spændende skik. Han nåede desværre at dø i eksil inden han kunne få gjort gengæld, men fik forinden tyskerne til at love at tage hævn over de jaloux typer i Danmark, hvilket de valgte at vente med at gøre til 1940, hvor de mente, at nu var de blevet grove nok i munden til at kunne svare igen.