FANDOM


30px-Cquote1 svg Bang, say da da da da 30px-Cquote2 svg
Gorky Park
HermanBang

Her ses et fotografi forestillende Herman Bang!

Herman Bang (1857-1912) var en dansk forfatter, der opfandt knaldromanen, hvilket lige siden har givet ham en masse royalties fra alle, der skriver i genren.

Herman Bangs terroraktioner redigér

Herman var en sand tusindkunster, og skrev bøger, blade, noveller, teaterstykker og avisartikler og varedeklarationer ud i ét væk, og var ikke bleg for at krydse genrerne, hvis det blev nødvendigt.

30px-Cquote1 svg ALLAHU AKBAR. 30px-Cquote2 svg
Herman Bang om Før han styrtede ind i World Trade Center


Ud over børnesange skrev Herman også en række nyttige "gør-det selv" manualer, heriblandt en meget interessant én om stuk, og hvordan man får skidtet til at hænge fast på et teflonbelagt loft.

Af andre opfindelser kan nævnes "Big-Bang teorien" og "dildoen".

30px-Cquote1 svg Du ordentlig sjov dig 30px-Cquote2 svg
Herman Bang om Simon Dinh, da han var ordentlig sjov
30px-Cquote1 svg det lidt frækt 30px-Cquote2 svg
Herman Bang om da han mødte paven
30px-Cquote1 svg Vidste du, at pingviner er nekrofile? 30px-Cquote2 svg
Herman Bang om da han gjorde en stor opdagelse


Herman i privatenredigér

Herman kunne godt lide at få besøg, men han var dog meget kræsen med hvem der fik lov at komme ind af bagdøren, hvilket skabte meget jalousi blandt folk. Én af disse jalous mennesker var Johannes V. Jensen, der, efter at han med nød og næppe at have nået færgen, skrev mange smædeskrivelser om Herman i 1906-1907. Herman tænkte at her måtte en stor afklapsning til, og tog derfor til afklapsningernes by, Berlin, for at lære mere om denne spændende skik. Han nåede desværre at dø i eksil inden han kunne få gjort gengæld, men fik forinden tyskerne til at love at tage hævn over de jaloux typer i Danmark, hvilket de valgte at vente med at gøre til 1940, hvor de mente, at nu var de blevet grove nok i munden til at kunne svare igen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.