Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

Herkules er en helt fra det sydlige Armenien, som er kendt for sine 12 bedrifter og for at være superstærk. Herkules er en af de syv personer der overlevede Vesuvs udbrud, der i 79 lagde Europa øde. Hende den lækre fra parallelklassen var den eneste kvinde af de syv.

Herkules ophav[]

Herkules er søn af Zeus eller Chuck Norris, men hvem af dem, ved man ikke; Zeus har for mange børn til at holde styr på, og jounalisten der gik ud for at tale med Chuck, er ikke vendt tilbage. Lige omkring sin fødsel, kvalte han to slanger; Den ene var en der sneg sig ind på ham, da han var i sin mors mave, og den anden var selveste den slange som lokkede Adam og Eva til at spise æblet. Gud blev så glad for det, at han samlede barnet op og opdragede det til at blive en retskaffen borger.

Herkules tid på jorden[]

Herkules blev smidt ud af himlen efter at have løbet væk fra sin barnepige, Gabriel og revet en vinge af Englen med flammesværdet. Satan blev dog så glad for det, at han gav ham en kone og tre børn. Herkules kom dog til at dræbe dem, og måtte drage ud for at gøre det godt igen - selvom Satan prøvede at forklare ham, at det skam ikke gjorte noget. Det kan du dog læse om i Herkules 12 arbejder. Hvis ellers nogen gad at skrive den.

Herkules død[]

En dag gik Herkules og kedede sig. Så kom Chuck Norris og slog ham ihjel med et cirkelspark. Ingen ved hvorfor. Det siges, at han vil komme til live igen, for at hjælpe verdens superhelte med at genoprette verden efter 21. December 2012. I øvrigt er han bøsse. Ad.

Kilder[]

Historien om Herkules er udødeliggjort i Disneys tegnefilm og kan læses i Biblen - hvis det altså er den gamle version af Biblen, for i den nye er den del taget væk.