Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

"Dette er en irriterende sygdom at have. I'll be back!"

~ Arnold Schwarzenegger om arvelige celleforstyrrelser


Her ses et billede af dit deforme blod. Bemærk det lilla grums. Det er Ebola-virus


Hereditær Sfærocytose er en klam sygdom, som medfører et sjældent handicap, som gør den ramtes blod deformt og oblongeret.
ad[1].
Hvis monstrene, kendt som læger[2] synes at dit blod er tilstrækkeligt ulækkert, vil de straffe dig ved at konfiskere[3] din milt.
Det er hidtil uvist om disse bundter af "uddannede" Brøleaber konfiskerer andre af dine vigtige organer[4], men hvis de ikke gør, vil de male dig gul[5] kan ske, hvis dine blodceller[6]Alle læger er mega-herre-klamme. Hold dig væk fra læger, seriøst. Kun 1000 danskere har denne sygdom[7], og de er alle syge nok.[8] Denne sygdom blev opfundet af Adolf Hitler i år 666 og blev brugt til at infiltrere Pentagon med i år 1969. Den mest effektive kur mod sygdommen er hurtigbriller, god kost og søvn

Læger er kommet[9] frem til en model, der brugervenligt viser denne sygdoms symptomer, så du kan blive tjekket indenfor husets rammer

Det gennemsnitlige blod er mindre end denne skrift og denne tilsammenFodnoter[]

<references>

  1. Noget man siger, hvis noget er ulæks
  2. Røvbananer/lortehoveder s. pl.-
  3. at snuppe
  4. Du burde være stolt ejermand af mindst tre eksemplarer af disse
  5. En Farve
  6. Små dippedutter, der, hvis du ikke lider af denne sygdom, flytter det luft, du indånder, rundt til de organer, du har tilbage, efter at lægemanden har rodet i dig.
  7. noget værre noget
  8. Den oprindelige forfatter af denne væsentlige, lægevidenskabelige artikel, er vistnok - desværre - forsvundet lidt ud i tågernedette tidspunkt. Nu er dette jo skrevet i de gode gamle dage, så omkring 2014 er der vel kommet skik på denne artikel?
  9. v. Udløsning. på norsk: at gå / jeg går