FANDOM


Herb Alpert

Herb Alpert - også en sand Don Juan.

"Vor tids bedste blæser"

~ Musikanmeldere om Herb Alpert


Herb Alpert (født d. 31. marts 1935 i Los Angeles, Californien) er en amerikansk trompetmusiker og klodens foreløbig eneste mand, der rent faktisk mestrer at synge igennem en trompet. Endda på både engelsk og i særdeleshed på spansk.

Udbredelseredigér

Herb Alpert (og til dels Tijuana Brass) er en udbredt magtfaktor i alle latinamerikanske og spansktalende lande. Han slog i starten igennem i 1962 med sangen Lonely Bull (hør herunder) som blev spillet i stort set samtlige af de spansktalende film, som udkom helt op til 2 årtier efter sangens udgivelse. Og i denne årrække blev Herb Alpert - som pludselig også fik et band med i studiet - ved med at producere nye sange med sine fantastiske læber og lunger.

Hør blot A taste of Honey herunder - og sværg så på, at du aldrig - ikke engang i supermarkedet - har hørt dette pragtfulde nummer.

I og med at samtlige mennesker i Spanien og Mexico er opdraget med hans musik, så er det ikke så underligt at Herb Alpert er mangemillionær den dag i dag.


30px-Cquote1 svg Man kan ikke spille på trompet, førend man kan spille samtlige af Herb Alpert's sange. 30px-Cquote2 svg
§1.5 i den internationale trompet- og lovmanual


Udpluk
Herb Alpert & the Tijuana Brass A Taste of Honey Video 1966

Herb Alpert & the Tijuana Brass A Taste of Honey Video 1966

Herb Alpert - Rise (HQ Audio)

Herb Alpert - Rise (HQ Audio)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.