FANDOM


Henrik er et navn. Men ikke bare et navn som alle andre. Der er visse krav for hvad dette navn skal dække over. Et eksempel: krøller i håret. Har man ikke det er man ganske enkelt ikke værdig til det navn. Henrik er oprindelig latinsk og betyder "krøltop". Sangen "Krøller eller ej" er lavet af en stolt mor, til en lille Henrik ude i verden.

Henrik eller Henry, som man siger i royale kredse er oftest en velbevandret Cosmopolit, som ved både et og andet om selv, de mest håbløse emner. Hvis du møder en Henrik på din vej, skal du aldrig være bange for at spørge ham til råds, han har alle svarene, eller det mener han i al fald.

Henrik den store var Danmarks redningsmand fra Kosakerne, han flettede dem simpelthen ind i sit store hår og snakkede dem derefter ihjel.. Siden dengang er Henrik-trenden dukket op gang på gang hos forældre til nyfødte drengebørn

Henrik er ofte en sød og rar fyr, men man skal være varsom, der findes også de lidt mere dystre af slagsen, som f eks den danske forfatter og reality producer Henrik Ibsen, som revolutionerede dansk underholdning og som vi idag over 100 år efter kan takke for spiren til uforglemmelige perler som

Så har vi Prins Henrik som uden tvivl bringer skam over navnet Henrik, i det at han også er franks. Henrik og fransk er en diskrimination og folk der døber franskmænd Henrik burde straffes hårdt.

Andre kendte med navnet Henrik. - Henrik Himmler (Tysk galning fra Nazi SS Modstands gruppen, mod de onde Jøder)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.