Spademanns Leksikon

"Les anges de l'enfer l'amour de l'argent"

~ Joakim von And om sortbørshandel


Rygmærket og navnet Hells Angels er markedsretligt beskyttet[1] med både TM, det der sjove R med en cirkel og alle de andre copyright-ting. Derudover lægger klubben og dens medlemmer vægt på, at deres kendetegn kun bliver brugt af klubmedlemmerne, og kun internt i klubben. Derfor er der kreeret flere forskellige betegnelser eller omskrivninger af klubnavnet. F.eks. 81 (for HA, eller en football-spiller), Big Red Machine (som i brandbil) eller de Red & White (Eftersom de oftest ender på hospitalet, hvis logo jo oftest er "Red & White"). Ofte ser man bogstaverne AFFA (Et ABBA-coverband, startet af HA-medlemmer).[2] Helles engle er en lille knallert klub, render rundt og plakker nogle banditter med vandpistoler

Alt om navne[]

Hells Angels (HAMC - Hendes Afvigende Majestæts Cipramilkomité) var selve symbolet på den «lovløse» (outlaw) biker-modkultur i 1960'erne. Klubben er blevet associeret med voldtægter, racisme, sylteklubber og drab. Det amerikanske føderale politi FBI (Forbigående Berøvelses Initiativgruppe) antager, at Hells Angels indkasserer mere end en milliard amerikanske dollar om året på sin verdensomspændende narkotikatrafik, prostitution (som mandlige prostituerede) og hvidvaskning af penge (foregår i en hvid vaskemaskine), en sum, der bestrides af gruppen selv, som også mener, at handlinger, begået af enkeltmedlemmer,[3] ikke kan anføres mod organisationen.

Hovedformålet med HA[]

Englenes hovedopgave er at regulere Guldbajer-markedet i følgende lande:

Denne opgave har de haft siden de modtog den af Poul Nyrup.


Daglige gøremål[]

Hells Angels bruger majoriteten af deres vågne tid til at deltage i det socialrealistiske spil "Rocker". Denne aktivitet omfatter således en sand potpourri af gøremål, der skal tilsikre både sammenhold og indtægter.

Derudover skal der køres til- og fra alting på motorcykel og arrangeres træf og den slags. Desuden så kommer der jo ikke flere tatoveringer af sig selv. Det er således et stressende job at være med i Hells Angels.

Forlydender om, at omtrent halvdelen af medlemmerne af Hells Angels er på overførselsindkomst, er på det bestemteste blevet afvist af klubben.

Noter om englene fra helvede[]

<references>

  1. Ligesom Massey-Ferguson
  2. Som alle synger med fistelstemme
  3. Jønke og Brian Sandberg