FANDOM


(Curriculum Akvavitae)
(hilser på ikke påMesserschmidth)
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Ceb4bac0-ea51-423d-95b5-b27fb2591e3a top.jpg|thumb|400px|Helle Thorning-Schmidt ''(t.v)'' - nu også som [[diktator|statsminister]]. Og dette ansigt skal vi se jævnligt i [[Nyhederne]] de næste 2-3-4 [[år]]. Manden til højre hedder Stephen - tidligere kendt som [[Poul Nyrup Rasmussen|Poul Nyrup]]. I øvrigt lovede Helle alle som havde hjulpet hende til magten "en krammer" - det siger vi ikke nej til.]][[Fil:Helleobama.png|thumb|400px|"...og hjemme hos os skal mine døtre ikke på noget tidspunkt være i tvivl om hvem der kører butikken."]]'''Helle Thorning-Schmidt''' (født [[14. december]] [[1966]] i [[Rødovre]]) er <s>lækker</s> <s>statsministerfrue</s> verdens første statsminister som er smuk og som samtidig er gift med og [[Socialdemokratiet|Socialdemokratiets]] formand [[Poul Nyrup Rasmussen]] der i øvrigt er homo, med hvem hun har to børn, [[Johanne Schmidt-Nielsen]] og [[Camilla Miehe Renard]].
+
[[Fil:Ceb4bac0-ea51-423d-95b5-b27fb2591e3a top.jpg|thumb|400px|Helle Thorning-Schmidt ''(t.v)'' - nu også som [[diktator|statsminister]]. Og dette ansigt skal vi se jævnligt i [[Nyhederne]] de næste 2-3-4 [[år]]. Manden til højre hedder Stephen - tidligere kendt som [[Poul Nyrup Rasmussen|Poul Nyrup]]. I øvrigt lovede Helle alle som havde hjulpet hende til magten "en krammer" - det siger vi ikke nej til. ''Det skal understreges at Helle her ikke hilser på Morten Messerschmidt efter en hyggelig tur i Grøften'']][[Fil:Helleobama.png|thumb|400px|"...og hjemme hos os skal mine døtre ikke på noget tidspunkt være i tvivl om hvem der kører butikken."]]'''Helle Thorning-Schmidt''' (født [[14. december]] [[1966]] i [[Rødovre]]) er <s>lækker</s> <s>statsministerfrue</s> verdens første statsminister som er smuk og som samtidig er gift med og [[Socialdemokratiet|Socialdemokratiets]] formand [[Poul Nyrup Rasmussen]] der i øvrigt er homo, med hvem hun har to børn, [[Johanne Schmidt-Nielsen]] og [[Camilla Miehe Renard]].
   
 
Hun blev først valgt til [[statsministerfrue]] den [[8. februar]] [[2005]] af vælgerne i [[Østre Storkreds]]. Da hun beklæder stillingen som social- og ligestillingminister, har hun valgt at beholde sit eget [[efternavn]], selvom kutymen foreskriver at hun skal hedde [[Rasmussen]].
 
Hun blev først valgt til [[statsministerfrue]] den [[8. februar]] [[2005]] af vælgerne i [[Østre Storkreds]]. Da hun beklæder stillingen som social- og ligestillingminister, har hun valgt at beholde sit eget [[efternavn]], selvom kutymen foreskriver at hun skal hedde [[Rasmussen]].

Versionen fra jul 8. 2013, 17:52

Ceb4bac0-ea51-423d-95b5-b27fb2591e3a top

Helle Thorning-Schmidt (t.v) - nu også som statsminister. Og dette ansigt skal vi se jævnligt i Nyhederne de næste 2-3-4 år. Manden til højre hedder Stephen - tidligere kendt som Poul Nyrup. I øvrigt lovede Helle alle som havde hjulpet hende til magten "en krammer" - det siger vi ikke nej til. Det skal understreges at Helle her ikke hilser på Morten Messerschmidt efter en hyggelig tur i Grøften

Helleobama

"...og hjemme hos os skal mine døtre ikke på noget tidspunkt være i tvivl om hvem der kører butikken."

Helle Thorning-Schmidt (født 14. december 1966 i Rødovre) er lækker statsministerfrue verdens første statsminister som er smuk og som samtidig er gift med og Socialdemokratiets formand Poul Nyrup Rasmussen der i øvrigt er homo, med hvem hun har to børn, Johanne Schmidt-Nielsen og Camilla Miehe Renard.

Hun blev først valgt til statsministerfrue den 8. februar 2005 af vælgerne i Østre Storkreds. Da hun beklæder stillingen som social- og ligestillingminister, har hun valgt at beholde sit eget efternavn, selvom kutymen foreskriver at hun skal hedde Rasmussen.


Curriculum Akvavitae

Soc Kongres 2010 587928m

"Hvis brystoperationerne kommer til at vare 12 minutter længere, vil resultatet blive SÅDAN nogle kasser... Lytter du forresten, Stephen?"

 • Student fra Ishøj Gymnasium med karakteren -3 i Samfundsfag og 00 i dansk, samt 02 i samtlige andre fag. Dog fik hun 12 i kommunist faget.
 • En større skandale rasérede i 2004, da Helle blev taget på fersk gerning, da hun stjal vigtige taler fra et DSU-medlem ved navn Hans Erik Johan Kenneth Bent Nyrup.
 • Cand.scient.pol. fra Københavns Universitet, 1994. Undervejs MA i Europæiske Studier fra Europakollegiet i Brügge, Belgien.
 • Medvirkede i en film 1981-1982
 • TV-optræden, 1992-1997. I 90'erne, da Helles økonomi var dårlig, pga. hendes overforbrug af cornflakes, spillede hun rollen som Kylling fra børneprogrammet "Bamses billedbog". Trods det kun var et deltidsjob, havde Helle kortvarrigt planer om at holde sig fra politik, og istedet lave børne-tv, da hun mente at "det var nogenlunde det samme" - Helles planer blev dog ødelagt, da en mand ved navn Anders Fogh tog rollen som Bamse, en rolle som Helle ellers havde forventet at blive forfremmet til.
 • Medhjælper for de socialdemokratiske medlemmer af Europa-Parlamentet, 1994-1997.
 • Konsulent i LO, 1997-1999.
 • Prof. MMA-fighter med speciale i Muay Thai 1999-2006

Helle og taskerne tasken

Helles Tasker

Helle er også til lak & lædertasker og er den eneste[1], der kan piske slå Anders Fogh Rasmussen.

På et tidspunkt i Helles dannelsesrejse, havnede hun i Belgien. På dette sted er det moderne at indskrive sig til møder, som man ikke deltager i yde indflydelse på det fælleseuropæiske demokrati, og dette gøres naturligvis bedst med et par gode tasker en fin dametaske.
Når man alligevel skal flytte til Frankrig en uges tid om måneden[2], så er det en fantastisk idé at have en taske, og fortrinsvis for kvinder er det bedst med en dametaske.

Så kom Freddy. Han var fra Lolland eller nærmeste omegn, og i de kredse af Udkantsdanmark er det en uskreven regel, at man går rundt med en gris, en plov, en flaske Fernet Branca, sin søster eller ligefrem et bundt ubeskattede hundredekronesedler i hånden. Man bruger aldrig en taske!
Derfor blev Helle til "Gucci-Helle"[3], og så måtte Helle hellere rykke til København, så hun ikke skulle få ry for at være en flyvsk tøjte.

Helles tasker er lavet i læder og er ofte lakerede. Lidt som nogle gør med negle, bare et andet sted og på en anden måde. Der er ofte også mærker på Helles tasker.

Citater

Helle-thorning

Helle Thorning er uden sidestykke den smukkeste kvindelige partileder til dato. Simon Emil Ammitzbøl blev nr. 2...

"JuuhhhBIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!"

~ Helle Thorning Schmidt om udsigten til at hendes mand skal holde 12 min ekstra i sengen på arbejdsmarkedet (naturligvis)


"Har jeg vundet? Har vi vundet? Virkelig? Jeg er ligeså overrasket som dig!"

~ Helle Thorning Schmidt om valgsejren d. 15/16. september 2011


"Jeg ved ikke om jeg lyder for provokerende, men jeg elsker rabarbergrød"

~ Helle Thorning Schmidt om æblejuice


"Hun har leverpostej i håret"

~ landmand om Helle, efter et knap så rart møde i formiddags


"Jeg kan pløkke, Løkke"

~ Helle om en eller anden provinsknold


"Jeg kan stene, Lene"

~ Helle om en eller anden provinsknold fra vores nordlige kolonier


"Min mand er ikke bøsse"

~ Helle, om problematisk valg af revisor


Politiske sejre

 • Resultat af urafstemningen i 2005: Helle vandt med 12 minutter.
 • Og så vandt hun vidst også en urneafstemning i september 2011 som gjorde hende til dansk skatteminister statsminister.

Tidligere liv

ChristianHHansen-jpg

Helle Thorning før hun gik med tasker og fik langt hår

Allerede i sit tidligere liv, vidste Helle Thorning at hun ville være politiker. Se og Hør er således kommet i besiddelse af flere dokumenter[4] som bekræfter en yderst aktiv Helle Thorning til teselvskaberne på barndomsgaden. Det siges endvidere at hun er en reinkarnation af selveste Bob Dylan, men dette er dog ikke blevet bekræftet af Gud... Endnu. Neger

Eksterne links

Småt men godt om Helle

 1. Bortset fra alle dem i S/M klubben og en hel del andre!
 2. Uden nogen som helst grund. C'mon: Hvem flytter til Frankrig i en uge, uden grund?
 3. På en nedladende måde, der får andre til at ryste på hovedet over Freddys bondskhed.
 4. Kilde mangler
Efterfulgte:
Lars Løkke Rasmussen
Danmarks statsminister
2011-
Efterfulgtes af:
Johanne Schmidt-Nielsen
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.