FANDOM


Hed sex er en art af sex, særlig hed og voldsom. Hed sex er en middel mod rygsmerter, fodsvamp, ledgigt og psykiske lidelser (så som ensomhed).

Hed sex blev opfundet af Pythagoras.

Oprindelse redigér

Hed sex blev første gang beskrevet af matematikeren Pythagoras (582 f.Kr. – 507 f.Kr.), som efter at have lave forelæsninger 24 timer i træk, tog en beslutning, som gik i historiebøgerne. Han skrev et notat i sin dagbog, om hvorledes han år 520 f.Kr., havde drukket en forfærdelig masse vin, og brutalt forgrebet sig i et lystspil, med en ung studerende, Theano Lollipop, hvem han også underviste, og hvem han dagen efter giftede sig med. Dette samleje blev så hedt og voldsomt, at der gik to døgn før Theano kunne stå op igen. Det vides dog ikke, om der var rektal penetrering indblandet.


Hed Sex som Medicin redigér

I det 16. århundrede lavede doktor Hans Von Grynenheimer en omfattende undersøgelse i München, hvor 120 enlige kvinder med forskellige sygdomme og lidelser blev udsat for daglig hed sex, udført at et mandligt lægehold på i alt 45, inklusiv dr. Grynenheimer. Dr. Grynenheimer's hypotese var, da daglig hed sex kunne forebygge og/eller hele pest, kolera, ledgigt, hovedpine, fodsvamp, eksem, psykiske lidelser og herpes, som var blot nogle af de sygdomme som var blevet konstateret hos forsøgsholdet.

Hvad han fandt ud af, var en tendens som hovedsageligt talte positivt for hed sex som et fremtidigt medicin. De forsøgspersoner som havde psykiske lidelser, fik det betydeligt bedre, og ligeledes hjalp det på fodsvamp og eksem. Ydermere konstaterede Dr. Grynenheimer en forringet tendens til rygsmerter og ledgigt. Dog blev det konstateret, at pest og kolera ikke blev helet, men videreført til lægeholdet, hvorfor undersøgelsen også kun blev udført én gang.

I 1973 opdagede den franske professor André B. Q. Robicheaux en tendens i hans mange undersøgelser og eksperimenter med rotter, med fokus på hjerne og intelligens. Disse eksperimenter endte i en teori om, at hed sex kan genskabe hjerneceller! Hans arbejde er siden hen blevet kritiseret af andskellige dyre-velfærdnorgasisationer, da de mener at forsøgs-rotterne led af fysisk overlast og psykiske problemer.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.