Spademanns…

Redigerer

Havrefras

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 19: Linje 19:
   
 
== Havrefras som religion, for det meste om onsdagen ==
 
== Havrefras som religion, for det meste om onsdagen ==
Jytte og Jens er to af de 16 der holder Havrefras-dag om onsdagen. Det vil sige at hver onsdag for man (Havrefras) til morgenmad, og (svinekotelet med sukker) til frokost, også selvfølgelig (hummer med snottet bænkebidder) til aftensmad. efter den hyggelige gilde eller hvad i kalder det, så beder Jytte og jens (faggots) deres onsdags bønd det tager præcis 40 minutter. I de 40 minutter ligger de sig på jorden og råber "balsamico eddike styrker vores samfund amen!" "Havrfras er en del af det jyske regime!", også videre ja Jytte og Jens er et godt egteskab det mange jyskere.
+
Jytte og Jens er to af de 16 der holder Havrefras-dag om onsdagen. Det vil sige at hver onsdag for man (Havrefras) til morgenmad, og (svinekotelet med sukker) til frokost, også selvfølgelig (hummer med snottet bænkebidder) til aftensmad. efter den hyggelige gilde eller hvad i kalder det, så beder Jytte og jens (faggots) deres onsdags bønd det tager præcis 40 minutter. I de 40 minutter ligger de sig på jorden og råber ord som...
 
 
   
   
+
{{Under konstruktion}}
   
 
[[Kategori:Mad og drikke]]
 
[[Kategori:Mad og drikke]]
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop