Spademanns…

Redigerer

Havrefras

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 16: Linje 16:
 
== Havrefras mange navne ==
 
== Havrefras mange navne ==
   
Oprindeligt hed Havrefras Zebrasyre, men efter en propaganda film udstedt af Ruslands førrende forsker, hvori manden bag Chocopops blev tvunget til at ændre navnet fra fatsvagmøgunge, fordi hans produkt havde medført en allergisk reaktion hos stakkels Arviui der ikke vidste at produktet indeholdte chokolade, skyndte Paulu sig at ændre navnet til: Paspådererhavrei som senere blev kaldt Havrefras af det stærkt konservative mindretal i Brøndby, da de ikke kunne læse ord uden mellemrum. Dererstadignoglederbedrekanlidedetgamlenavnogviharskabtenkult, men i blandt Illuminatys inderkræs er det dog stadigvæk kendt ved sit gamle navn: Paspådererhavrei.
+
oprindeligt hed Havrefras Zebrasyre, men efter en propaganda film udstedt af Ruslands førrende forsker, hvori manden bag Chocopops blev tvunget til at ændre navnet fra fatsvagmøgunge, fordi hans produkt havde medført en allergisk reaktion hos stakkels Arviui der ikke vidste at produktet indeholdte chokolade, skyndte Paulu sig at ændre navnet til: Paspådererhavrei som senere blev kaldt Havrefras af det stærkt konservative mindretal i Brøndby, da de ikke kunne læse ord uden mellemrum. Dererstadignoglederbedrekanlidedetgamlenavnogviharskabtenkult, men i blandt Illuminatys inderkræs er det dog stadigvæk kendt ved sit gamle navn: Paspådererhavrei.
  +
   
 
== Havrefras som religion, for det meste om onsdagen ==
 
== Havrefras som religion, for det meste om onsdagen ==
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop