FANDOM


Anarhichas lupus

Havkatten er udstyret med et voldsomt tandsæt, og selv om Bill Pesco (øverst th) er kæreste med en krabat havkat, så skal man være yderst forsigtig i omgangen med disse dyr. Som det også ses på billederne, er havkatten ganske ufølsom over for smerte, og den sætter især pris store, stygge pindsvin med mange pigge. I de gode gamle dage fortalte ulkene i skipperskrønerne, at havkatte kunne finde på at tage et skibs anker (se billedet) og derpå trække det i dybet med mand og mus,[1] som den derefter åd, sammen med sine unger (ungerne snappede - selvfølgelig - fortrinsvis de mindre gnavere, der jo kun var at regne for snacks for den voksne havkat)

Havkatten (Anarhichas lupus) er et grumt rovdyr med særdeles kraftige kæber, der lever på dybe steder i vore farvande, men som i ly af mørket kan komme tæt kysten, hvor den kan finde på at tage nattebadere og andre suspekte personager under udøvelsen af deres mørke gerninger. En havkat kan blive mindst tre meter lang og veje tilsvarende meget. Dens bid er kraftigt nok til at vride akslen på en lastbil om i en vinkel 90 grader.
Normalt spiser havkatten store mængder af abekatte hummere, menneskeknogler, krabber, muslinger, pindsvin, østers og andre ting, der knaser. Men den går absolut ikke af vejen for en lille blød baby eller en brystfager saftspændt badenymfe til dessert.

Havkattens sexlivredigér

I betragtning af havkattens voldsomme levevis, kan det ikke undre, at dens parringsleg er tilsvarende brutal. Hvis hunnen overlever den grufulde gydning, sker det som oftest at hun æder hannen bagefter. Dette sker dels for at genoprette hunnens protein- og sukkerbalance, men også for at hindre hannen i at æde hende eller de nylagte æg.

Havkatten og mallenredigér

I de varme lande, hvor vandet også er varmt, bor havkattens fætter, murænen (Gymnothorax javanicus), som også spiser mennesker, men de to fisk lever ikke på de samme biotoper og er derfor ikke i konkurrence om føden. Derimod sker det hyppigt at den fjerne slægtning mallen (Siluris glanis) stjæler opmærksomheden fra havkatten; først og fremmest vha fejlagtige oversættelser. Men mallen lever i ferskvand og havkatten i saltvand, så det er yderst sjældent at en malle bliver ædt af en havkat i brakvand.

Andre ting i dybetredigér

"Ingen kan lodde dybderne i Norskehavet - eller i menneskets sind"

~ Henrik VIII om den store fauna, der findes i Nordatlanten; ikke mindst mht ammasakker og lodder (Mallotus villosus)


I det dybe farvand mellem Norge og Sverige Danmark er der over 900 meter dybt. Dernede findes der skabninger, som man bedst lader være i fred.[2]

Dybhavsnoterredigér

 1. samt rotter og andre kæledyr
 2. Organisationen Havkat Hatecrew (aka HKHC) er et subkuturelt bande-, krimineltmiljø uden nogen etiske skrupler. Egentlig opstod HKHC som et supplement til dæmonuddrivelse af ordblinde og hedninge 73 f. kr., da den generelle opfattelse af førnævnte gruppe var at de var besatte. HKHC's alternative supplement bestod af jordbong og lægemidlet "pot" og "skunk", samt nordisk mjød fra Odins (Ham stuffen med øjet) brønd; dette kunne kurere de dæmonbesatte svin. Formandens partiprogram har siden været fri jordbong til djævleuddrivelse samt sovemiddel til medlemmerne. Kampen om fri mjød er gået igennem da man idag kan købe det overalt, dog ikke i lande bestående af bare bøsser, som er nogle pussies og som ikke ønsker ikke at blive helbredt, da de tilbeder en hedensk gud, der i blandt: Din mor, Jupiter, Ilmers corner, Platon, Sanders, Kenny og vand (Moon bevægelsen). Øl, fisse og hornmusik er ord man ofte hører fra en ægte Havkat. Bare ikke hornmusik, da det sucks og fisse opnåes meget sjældent, så er der kun dåse-slots tilbage fra Nazi-landet (Link til Tyskland). Anders Fogh (Banger name: Anders buf-rygeren) erklærer: Tyskland er tæt på at være et bøsse-land, men er det ikke pga. motorvejsludere og billige øl, og massere af pølse(-tysker)r.Som er tidligere medlem af HKHC, men blev afskedet pga. at han røg af pengekassen.
  • Historisk oversigt:
   • År 10729 f.kr.: Mennesket blev skabt af gud.
   • År 351 f.kr.: Havkat opstår i Sæd, en af datidens sønderjyske storbyer.
   • År 128 f.kr.: Havkat bliver organiseret i en såkald bong-høj (Jordhøj) sammen med Harald Blåtand og den ægyptiske slave "Glenn".
   • År 2 f.kr.: Havkat opfind3r støvsuger med 1100 W som et biprodukt af en automatisk bong, men de kaserer den da den suger og ikke puster ud, den bliver senere opfundet af Bodil Hare fra KD.
   • År 0: Lasse bliver født og bliver den nye kejser af Havkat (indtil den dag idag), hvor folk forbinder ham med Link til Jesus. 19. dec 2007 kl. 10:16 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.