FANDOMFissevaskeren - dit valg
Synes du det er kedeligt at skulle vaske dig i de nedre regioner, har vi redskabet til dig. Fissevaskeren er specielt nænsom overfor de sårbare kønslæber og efterlader ikke rifter
Fissevaskeren.dk

Certificerede thai-piger
Vi tilbyder thailandske piger som er certificeret til at følge ungerne i skole, vaske op, lægge bukser op, lægge viskestykker sammen og tage tilbage til Thailand
HejMedThai.dk


Googlead

LAD DIG IKKE NARE AF OVERSKRIFTEN! Haveredskaber er ekstremt farlige om natten. Da de kan suge alt dit blod og lave dig om til en hjernedød kanin ædende rive. (Anders Fogh).

Historienredigér

Haveredskaber stammer fra det persiske rige engang i år 3. De var i krig med Atlantis men en dag kom der en grim sælger forbi og solgte dem dommedags våben. Det er faktisk den reele forklaring på hvorfor Atlantis sank.

Desværre blev haveredskaber sendt i hi af dronning Victoria og derfor fejltaget som redskaber til at bruge i haven. her er nogle berygtede haveredskaber

Jon The Cutter: Denne grusomme saks blev skabt af de gale alkymister engang i middelalderen. I stedet for at lave jern til guld blev Jon skabt. Han jævnede slottet med jorden men da han blev lagt i lænker af FBI klonede de ham og solgte en masse små sakse. Desværre glemte de at skrive på saksene at de var farlige våben så de blev brugt som redskaber til at klibbe papir. Senere adopterede Rusland saksen og skabte atom-våbnet "have saksen". Også den blev brugt som haveredskab.

Belinda The Cold-Blooded Communist Nazi Albino Live-In-China Jew: Belinda var født nede i brønden kendt fra dokumentaren "Ring". Der kravlede hun op og åd sig igennem Tyskland. Der fik hun skæg og skabte landet "det tredje rige AKA. Fætter Br." Hun blev slået af De allierede. Hun blev også lagt i lænker af FBI og igen klonet. Denne gang huskede de dog at klistre mærket "seriøst slagter maskine" men de fleste folk var jo analfabeter så de brugte dem til at slå græsset.

Allah The Ukrudtsbrænder(SILENS I KILL U): Allah landede på Jorden engang i 2009. Han kom fra planeten "MTV" og blev sendt til jorden for at ødelægge En fordrejet Wikipedia wannabe hjemmeside kaldet "spademanns leksi.. kan ikke huske resten". Han landede midt i Area 52 som jo ligger siden af den kendte base Area 51. Desværre fik han hjernerystelse af landingen og tilbragte resten af sit liv i en kiosk. Der brugte han dog sin fritid på at lave flammekastere som kunne brænde hele kontinenter men igen misforstod folk dem. Efter en heftig ildkamp i Østrig (noget med en mand der hed Fritzel) opdagede folk at alt ukrudt var blevet brændt. Derfor blev de brugt som ukrudtsfjernere.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.