FANDOM


Hashtag1

Et typisk hashtag

Hashtag er ordet for den navnebaserede graffiti, man finder i hippiereden Christiania. Navnet hentyder dels til "Hash", der er det eneste som hippier rent faktisk tænker på[1][2], og dels til "tag", der er et lømmel-ord for en underskrift.

Hashtags benyttes som udgangspunkt af personer,[3] der lider under en kronisk mangel på kunsteriske evner og overskud til at lære samfundsnyttige ting,[4] men hvor de stadig ønsker at skrive fx en indkøbseddel. Billedet til højre skal således læses som følger:[5] "Skaf et flag, men glem alt om heroin - vi må nøjes med pot. Hilsen Brille-Gingeren".

Da hippier ikke just er Danmarks største fornuftsreserve,[6] vil den gennemsnitlige bruger af Hashtags derfor tage en spraydåse med vandfast maling at lave sit Hashtag med, hvorefter vedkommendes ligeså skæve venner vil tåge forbi muren dag efter dag, og blive ved med at opfatte[7] en besked om at købe et-eller-andet med hjem til kollektivet.

Andre betydningerredigér

#I øvrigtredigér

 1. Når de da ikke lige tænker på LSD eller Gud
 2. Her antages, at hjernerne stadig fungerer
 3. Jf. hippie
 4. Såsom at grave dybe huller og feje for egen dør
 5. En hybrid mellem semaforer og stenografi
 6. På trods af, at de i dag sidder på flæsket
 7. Hvis de da ellers kan
 8. Undgå udgangen ved Refshalevej under razziaer. Den er reserveret til de rare politibetjente
 9. ... eller "lige efter at du har" eller "efter lige at du har" eller ...
 10. Alt for langt ord for fnise-stoffet i Hash. Vigtigst for dig at vide er, at stoffet er alkohol- og fedtopløseligt, hvilket gør det velegnet til kager og slik, når de små i børnehaveklassen skal lokkes til at blive dybt afhængige misbrugere
 11. En rigtig fed er uden cigaret-smuld!
 12. Ja, faktisk samme sted, som du fik dine første seksuelle erfaringer
 13. Det dur dog ikke ved skovbrande
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.