Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon
Tag: sourceedit
Tag: sourceedit
 
Linje 28: Linje 28:
   
   
Efter at ''Harry'' har talt med sine døde forældre<ref>Jf. også bog nr. 1, hvor det optræder i Drømmespejlet viser det, selvom det burde være umuligt.</ref>, kan ''Harry'' '''IKKE''' bruge den skide transitnøgle hjem igen - den virker jo kun én vej, ifølge samme bog(!!!) - hvorfter [[Donald Trump|du-ved-hvem]] brøler "''Avada Kedavra''" og dræber ''Harry''. Da ''Harry'' er en såkaldt "''Horcrux''", rejser han sig op efter at være blevet dræbt, hvorefter [[Donald Trump|du-ved-hvem]] gentager mordet, og for alvor dræber ''Harry'' - Horcrux-delen af ham, er jo nu ødelagt. Da ''Harry'' ikke kan tage ''Edward "Spadefjæs" Cullens'' lig med hjem, og dermed advare dem der gider at lytte, har ''Dumbledore'' ikke bare fået ''Harry'' dræbt, men også alle [[Donald Trump|du-ved-hvems]] senere ofre, herunder ''Dumbledore'' selv, den klovn. Samtidig vinder ingen Turneringen i Magisk Trekamp, da pokalen, såvel som ''Harry'' og ''Edward "Spadefjæs" Cullens'' aldrig bliver fundet, til gengæld vil ''Draco Malfoy'' få en ret god sommer.
+
Efter at ''Harry'' har talt med sine døde forældre<ref>Jf. også bog nr. 1, hvor det optræder i Drømmespejlet, selvom det teoretisk burde være umuligt.</ref>, kan ''Harry'' '''IKKE''' bruge den skide transitnøgle hjem igen - den virker jo kun én vej, ifølge samme bog(!!!) - hvorfter [[Donald Trump|du-ved-hvem]] brøler "''Avada Kedavra''" og dræber ''Harry''. Da ''Harry'' er en såkaldt "''Horcrux''", rejser han sig op efter at være blevet dræbt, hvorefter [[Donald Trump|du-ved-hvem]] gentager mordet, og for alvor dræber ''Harry'' - Horcrux-delen af ham, er jo nu ødelagt. Da ''Harry'' ikke kan tage ''Edward "Spadefjæs" Cullens'' lig med hjem, og dermed advare dem der gider at lytte, har ''Dumbledore'' ikke bare fået ''Harry'' dræbt, men også alle [[Donald Trump|du-ved-hvems]] senere ofre, herunder ''Dumbledore'' selv, den klovn. Samtidig vinder ingen Turneringen i Magisk Trekamp, da pokalen, såvel som ''Harry'' og ''Edward "Spadefjæs" Cullens'' aldrig bliver fundet, til gengæld vil ''Draco Malfoy'' få en ret god sommer.
   
 
Ét af ofrene bliver i øvrigt ''Hermione'', da hun ikke er en fuldblodsheks.
 
Ét af ofrene bliver i øvrigt ''Hermione'', da hun ikke er en fuldblodsheks.

Nuværende version fra 19. dec 2016, 10:45

Som vi var inde på i en tidligere artikel[1] er Hermiones alder en indviklet proces, så i film nr. 4, hvor hun formelt er 14 år, er hun i virkeligheden nærmere 16. Problemet er, at det ved Viktor Krum ikke, da han som 17-årig - en alder der betyder "Myndig" i Harry Potter-universet - begynder at bage skamløst på pigen. Alt hvad han med sikkerhed véd, er, at hun er 2 år for ung til at lege "Bag om kameraet på De Unge Mødre"[2].

Harry Potter og Flammernes Pokal er 4. del af historien om en selvoptaget flødebolle og hans kamp mod bumser og hormoner. I denne del af de 19 kg bøger, oplever Harry hvordan det er at kende franske elverpiger, en pædofil bulgarer, en ludoman der praktisk nok hedder "Ludomand" til efternavn, en nissedværg af hunkøn, seksuel krænkelse udført af et spøgelse, den socialt acceptable del af slaveri, endnu et påfund af Dumbledore der udsætter folk for unødig livsfare, og faktisk det at dø. Harrys død tage vi lidt senere i artiklen her, men ret beset, kan han ikke være med i bog nr. 5, 6 og 7.

Handling[]

Som vanligt, begynder historien med, at Harry opholder sig hos sin overgrebs-besatte onkel og tante, hvor nogle medlemmer af familien Weasley dukker op, og de ulækkert rødhårede tvillinger Fred og George begår et bevidst, magisk overgreb på Harrys fætter Dudley. Ifølge de love som forfatterinden har beskrevet i bøgerne, ville dette være nok til at få knækket tryllestaven[3], og blive dømt til indespærring i Vridsløselille Azkaban, men fordi at Fred og George er venner med helten, får de kun en skideballe. Harry kommer med Weaslyerne hjem, og har på et tidspunkt før dét, et mareridt, hvor han ser en gammel gartner blive dræbt af et grønt lys, medens du-ved-hvems kæleslange slanger sig på gulvet.

Efter denne drøm, der nok må siges at være værre end når Harry drømmer om en nøgen Ginny[4], tager hele flokken afsted til verdensmesterskaberne i Quidditch. De rejser med en såkaldt "Transitnøgle", der er en gummistøvle eller lign., der fungerer som en "Scroll of Town Portal" fra "Diablo 2", dog uden returbillet. Efter finalekampen, hvor Irland vandt, kommer nogle sortklædte KKKer og spolerer hele festen, affyrer du-ved-hvems svar på hagekorset, og får smidt skylden over på nissedværgen Winky, der på film dog er forvandlet til Richard Hammond fra "Top Gear", eller muligvis hans stuntman, Doctor Who.

Hogwarts[]

Vel ankommet til skolen, opdager ungerne, at den ekstremt børnefjendske rektor Dumbledore har indvilget i at åbne skolen for "Turneringen i Magisk Trekamp", der lidt kort fortalt, er en turnering i magisk trekamp[5]. Dumbledore stiller dog det kriterie, at hvis man ønsker at forsøge sig som Hogwarts' deltager, så skal man være fyldt 17 år - når man er personligt myndig, kan Dumbledore nemlig ikke klandres for de dødsfald der almindeligvis sker blandt elever der deltager[6]. Efter en del forviklinger, udpeges 3 deltagere: Viktor Krum fra den bulgarske troldmandsskole "Durmstrang" der ligger et sted i Rusland eller Skandinavien, Fleur Delacour fra den franske pigeskole "Beauxbatons"[7] og sidst men ikke mindst Edward "Spadefjæs" Cullen fra Hogwarts, og det endda et kollegie der hverken huser Harry eller Draco Malfoy. Fordi Harry er helten, bliver han - uden at have ansøgt om det - deltager nr. 4 ud af 3, hvilket pisser en masse mennesker af, herunder Harrys tjener Ron, der flipper helt ud. Fordi Harry er helten, slipper han endda for at trække sig, eller blive diskvalificeret. Skolens nyeste lærer, Skrækøje Dunder, bliver særligt interesseret i dette.

Edward "Spadefjæs" Cullen, når han ikke poserer foran pigerne.

Pigerne fra "Beauxbatons" vigtigste fag, lader til at være Cheerleading.

Troldmandsrockbandet "Weird Sisters"[8], ikke at forveklse med de virkelige "Wyrd Sisters" fra Canada - ellers sagsøger de bare nogen.

Selve turneringen[]

Fordi Harry er helten, bliver han på forhånd informeret om hvad den ellers hemmelige første diciplin går ud på, og endda også at han kan løse opgaven med sit flyvende kosteskaft. Skrækøje Dunder hjælper udelukkende Harry, så da alle 4 ud af 3 deltagere dukker op og skal stjæle guldæg fra levende drager, råber Harry bare "Accio Kost", hvorefter den flyver hen til ham, så han kan flyve hen at stjæle ægget. En sand spademand, havde bare råbt "Accio Guldæg", grebet lortet, og bevæget sin dovne røv ud til buffeten, men dén løsning tænker ingen på, da man lavede filmen.

Fordi Harry er helten, forærer Edward "Spadefjæs" Cullen ham løsningen til at åbne det skide guldæg, og få et spor til næste opgave. Man holder det bare under vand, og Harry specifikt gør det ved at sidde i et badekar, medens han bliver bagt på af spøgelset af en 13-14 årig pige. Ægget viser sig at indeholde en sang om, at Disneys havfruer har stjålet hans kæreste eje, hvad Harry straks tolker som sin tryllestav[9]. Det viser sig at være Ron, der dermed endeligt springer ud. For de andre deltagere, er det en lillesøster, en kæreste og en mindreårig pige, han næsten ikke kender[10]. Fordi Harry er helten, får han her hjælp af både Neville Longbottom og Skrækøje Dunder, selvom man skal løse alle opgaver selv. I bogen er det dog nissedværgen Dobby, der vist nok blev sparet væk af Warner Bros.

Fordi Harry er helten, får han et forspring i sidste diciplin, hvor det handler om at komme først igennem labyrinten ved Egeskov slot. Efter nogle tossede forviklinger - hvor Harry underligt nok ikke bare hidkalder sin kost, og flyver i mål - står Harry og Edward "Spadefjæs" Cullen til sidst ved selve pokalen, og aftaler at fange den samtidig, voldsomt gennemtrumfet af Harry. Det hele bliver tåget, og de dukker op på en kirkegård, for det viste sig, at pokalen fra turneringen var en transitnøgle, lavet til at lokke Harry i en fælde. Inde på kirkegården møder Harry slyngel-skurken Peter Pettingzoo som holder et foster eller noget af du-ved-hvem. Fordi Edward "Spadefjæs" Cullen ikke længere har en funktion i handlingen, bliver han aflivet sådan uden videre, hvilket fandeme også var på høje tid - fordi Harry er helten, og han tabte i Quidditch til Edward "Spadefjæs" Cullen i eventyr nr. 3, skal skiderikken bare dø. Harry er dermed skyld i at pigernes yndling, Edward "Spadefjæs" Cullen, dør. De sortklæfte KKKere dukker op, og viser sig at være forældrene til nærmest alle ungerne på Slytherin, herunder selvfølgelig også Draco Malfoys far, Julian Sands. De bliver dér enige om, at nu skal Harry fanden-fucke-mig dø. Gennem et sygt blodritual, ikke fjernt fra feministisk free-bleeding, giver man du-ved-hvem en ny krop, som han vil bruge på at slå Harry ihjel. KKKerne er nemlig så loyale, at de bliver nødt til at se en 70 år gammel super-duper-troldmand slå en 14-årig skoleelev ihjel, før end de sådan helt tror på, at deres leder er den nye Sauron. Harry og du-ved-hvem duellerer, og begynder logisk nok med at Harry forsøger at afvæbne du-ved-hvem, medens han til gengæld forsøger at myrde Harry. I dette øjeblik, har forfatterinden pludselig husket, at hun i hhv. bog nr. 1 og 2, har beskrevet tryllestavene med to forskellige kerner, der dog er ens, så nu har hun bidt i det sure æble, og beskrevet begge tryllestave med begge kerner, selvom de altså kun havde én hver, indtil nu. Og ingen har fået ny tryllestav i mellemtiden. Da de to tryllestave lyser på hinanden sker noget pudsigt, "Priori Incantatem", der betyder at alle du-ved-hvems ofre kravler ud af lysglimtet, og taler til Harry.


Stop hand.png FØLGENDE ER DET DER BURDE VÆRE SKET, HVIS ELLERS J.K. ROWLING INDIMELLEM LÆSTE SINE EGNE NOTER


Efter at Harry har talt med sine døde forældre[11], kan Harry IKKE bruge den skide transitnøgle hjem igen - den virker jo kun én vej, ifølge samme bog(!!!) - hvorfter du-ved-hvem brøler "Avada Kedavra" og dræber Harry. Da Harry er en såkaldt "Horcrux", rejser han sig op efter at være blevet dræbt, hvorefter du-ved-hvem gentager mordet, og for alvor dræber Harry - Horcrux-delen af ham, er jo nu ødelagt. Da Harry ikke kan tage Edward "Spadefjæs" Cullens lig med hjem, og dermed advare dem der gider at lytte, har Dumbledore ikke bare fået Harry dræbt, men også alle du-ved-hvems senere ofre, herunder Dumbledore selv, den klovn. Samtidig vinder ingen Turneringen i Magisk Trekamp, da pokalen, såvel som Harry og Edward "Spadefjæs" Cullens aldrig bliver fundet, til gengæld vil Draco Malfoy få en ret god sommer.

Ét af ofrene bliver i øvrigt Hermione, da hun ikke er en fuldblodsheks.

Noter[]

 1. Som kan læses ved at trykke på DENNE KNAP.
 2. I Storbritannien skal man som hovedregel være 16, før end det er lovligt at knalde.
 3. Ja, også dén.
 4. Det har han utvivlsomt gjort. Hvis du selv er en lummer karl, så googl "Bonnie Wright Nude" - godt nok er billederne fup og svindel, men det er det også når vi man søger på "Shemale" og tror at der kommer et billede af en pige.
 5. Turneringen har angiveligt ikke eksisteret i over 100 år, men dosmeren Hagrid på ca. 65 år, har åbenbart set det alligevel, da han selv gik i skole
 6. Jf. evt. teksten under billedet af Viktor Krum og Hermione, som er øverst i denne artikel
 7. Navnet kan oversættes til Smukke Knipler/boldtræ.
 8. Som er 100% mænd.
 9. Nej, ikke dén!
 10. Gæt selv hvem grissebassen er.
 11. Jf. også bog nr. 1, hvor det optræder i Drømmespejlet, selvom det teoretisk burde være umuligt.