FANDOMSPADEMANNS HAR LÆST VÆRKET, SÅ DU IKKE BEHØVER AT SPILDE TIDEN UNØDIGT
redigér

Harry Potter & Tilbage til Fremtiden 2 er et teaterstykke, meget løst inspireret af "Harry Potter", og som er skrevet af en anden end J.K. Rowling. Selve stykkets detaljegrad, med hensyn til det oprindelige materiale, bærer præg af, at en pissefuld ordblind, har skimmet Wikipedia, også bedt en 3-årig om at opsummere for stykkets forfatter.

Plot(hul)redigér

Stykket starter med det sidste kapitel af "Harry Potter og Dødsregalierne", men uden dialogen fra samme. Tværtimod en helt ny, og dum. Herefter følger en gennemgang af Albus Potter der møder den zuper-zøde Kong Skorpion Malfoy, og de to antydes at være politisk korrekte bøsser. De bliver venner, og Albus kommer på Slytherin, sammen med Kong Skorpion (Tilnavnet er ikke en joke). Derefter følger 4 år, hvor Albus og zuper-zøde Kong Skorpion bliver emo-outcasts på Hogwarts.

Inden de begynder på 4. år på Hogwarts, er Albus i Harry og Ginnys hus, hvor Edward "Spadefjæs" Cullens far, og hans niece Delphi - den eneste nye karakter, og derfor logisk nok skurken - beder Harry om at rejse tilbage i tiden, at redde "Spadefjæs", hvilket han nægter. Delphi overtaler istedet Albus. Albus, Kong Skorpion og Delphi hopper af et tog, og bryder ind på Harry Potters arbejdsplads[1]. De stjæler en tidsmaskine-halskæde, og rejser tilbage til "Harry Potter og Flammernes Pokal", hvor Albus og Kong Skorpion forklæder sig som Durmstrang-elever, og saboterer "Spadefjæs", så han taber 1. Udfordring. Dette ser 14-årige Hermione, og mistænker straks Viktor Krum, så Ron bliver gift med en inder[2]. De kommer tilbage til nutiden, hvor Marty McFlys familie Albus kusine er ophørt med at eksistere. "Spadefjæs" er stadig død[3]. Albus og Kong Skorpion er ligeglade med opløste familiemedlemmer, men kæmper for at redde "Spadefjæs", som dør et helt årti før ungerne selv bliver født. De spolerer 2. Udfordring, ved at puste "Spadefjæs's" hoved op. I fremtiden er Marty McFly Albus ophørt med at eksistere. I fremtiden regerer Biff Lord Voldemort, og Professor Spydkær er rektor på Hogwarts[4]. I dette parallelunivers, torterer Hogwarts' elever deres mudderblods-klassekammerater, selvom det nu er 21 år siden, at Lord Voldemort forbød mugglerbørn at gå i skole. Og Draco Malfoy er åbenbart avanceret fra Lord Voldemorts hofnar, til Departementschef, eller noget. Denne verden eksisterer fordi "Spadefjæs" tabte Turneringen i Magisk Trekamp, og blev dødsgardist, og dræbte Neville Longbottom. Og fordi Harry døde i bog nr. 7[5]. Kong Skorpion overtaler en åbenbart særdeles levende Severus Snape, til at hjælpe, hvorefter Snape - der egentlig burde være død - overtaler dem til at søge hjælp i en oprørsgruppe (ja, Dumbledores Armé), bestående af Ron, Hermione og Snape...[6] Hermione stjæler tidsmaskine-halskæden, og stopper Albus og Kong Skorpion. De vil ødelægge tidsmaskine-halskæden, så de kontakter Delphi, som viser sig at være Lord Voldemorts datter[7].

Delphi tager ungerne med til 3. Udfordring, men de fejler, hvorefter de rejser til 1981, for at dræbe Harrys forældre. Her kigger de ind ad vinduerne, i et usynligt hus[8]. Albus og Kong Skorpion sender en besked til fremtiden via postbuddet fra Wells Fargo et slumretæppe. Alle heltene rejser tilbage med en ANDEN tidsmaskine-halskæde som Draco havde liggende, for at stoppe den (ikke-eksisterende) Delphi. De forklæder Harry som Voldemort, med magi[9]. Fælden ligges i en kirke, hvor Alohomora-besværgelsen nu kun virker inde i en bygning, modsat i Harry Potter 1-7. De stopper Delphi, rejser tilbage i tiden, alt er fryd og gammen, men"Spadefjæs" er stadig død, ellers taber de Slaget om Hogwarts...


Vi kunne her godt, have udlagt alle de utallige plothuller, men så ville eventyret om The Cursed Child bare være fjollet.

Noterredigér

  1. Som Harry dog hader ifølge de originale bøger, så ingen ved hvorfor han har søgt ind dér. Man skulle tro, at Verdens Største Helt, kan få et job han ikke hader. Til gengæld er Hermione nu blevet valgt til Minister for Magi, selvom alle hader hende. Akja, ligestilling og alt dét, og alligevel bliver Hermione ikke Minister for Magi, medmindre hun bliver gift med Ron...
  2. ...nej, særiøst.
  3. Selvom hans tilstedeværelse ved pokalen, i den oprindelige bog, er pointbaseret, så "Spadefjæs" burde være ude nu...
  4. Selvom enhver der kender figuren, vil afvise hendes næste karrieretrin fuldstændigt, medmindre det er Minister for Magi.
  5. Som JO ALLEREDE SKER, OG SOM ER FUCKING MENINGEN, FOR AT MAN KAN DRÆBE VOLDEMORT!!! Hvordan fuck, har dette makværk fået Rowlings tilladelse...
  6. Undskyld hvis din barndom er ødelagt!
  7. Hendes mor er Bellatrix Lestrange, som åbenbart var gravid, da hun ikke var det. Og hendes døde mand var i live. Og hun fødte Draco en kusine, i Dracos hus, uden at Draco opdagede det. Avlet af Voldemort, der hader tanken om familier og formering. Og pigens hår blev sølvfarvet, fordi det giver to sorthårede forældre, åbenbart.
  8. Ja, SÅ dumt er det.
  9. De kunne ikke finde Voldemort-dna, men Polyjuice-eliksiren kan her laves på 20 min, og ikke EN HEL MÅNED, som i de rigtige bøger.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.