"Nedenstående er noget "mundlort" og kan på nogle punkter virke racistisk, DET ER DET IKKE! Jeg har en god ven der hedder Yusuf."

~ Forfatter om Yusuf


Harlem er et sted der primært er beboet af mennesker der er af anden etnisk afstamning dvs. at de har en anden hudfarve end os andre og kommer fra et land med en helvedes masse bongotrommer .

Harlem er sted hvor der bliver solgt mange mærkeligt lugtende tæpper, Harlem er et kvarter i bydelen Manhatten i New York city og er opkaldt efter en pænt nederen by i Holland der hedder Haarlem.
Du kan altid kende Harlem på at du om aftenen ikke kan se folk selvom du kan høre samtaler og mennesker der går rundt, det skyldes at alle de sorte mennesker falder i et med mørket men hvis du skal finde en af Harlems beboere skal du bare fortælle en joke (undgå racistiske jokes da det kan ende med at du får tæsk af en masse mennesker du ikke kan se derfor er du ude af stand til at forsvare dig) da de fleste er sorte og har et flot skinnende hvidt tandsæt, der vil komme frem hvis du får dem til at bryde ud i grin.

I Harlem går de tit og ofte rundt sammen i grupper kaldet "bander" der gemmer de sig i mørke hjørner og kigger på folk der går forbi nogle gange kommer de frem og siger "unga Bonga" der er det vigtigt ikke at flygte væk da de i Harlem er jægere det du kan gøre er at se beskyttelsesvideoen "Worst case scenario bear grylls sæson 1 afsnit 2" hvor han viser hvordan man overlever et bandeangreb her viser han det med hunde da ville være alt for farligt at prøve med rigtige mennesker.
Et godt trick han viser er at rulle sin arm ind i sin jakke og derefter lade banden bide fast i sin beskyttede arm på den måde undgår man at blive skadet af bandemedlemmernes spidse tænder.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.