Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon
m (links)
 
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Hard-drive-awesome.jpg|thumb|400px|En rigtig god harddisk koster en månedsløn efter skat]]
+
[[Fil:Hard-drive-awesome.jpg|thumb|400px|En [[rig]]tig [[god]] harddisk [[ko]]ster en [[måned]]sløn efter [[skat]]]]
En '''harddisk''' sidder i en [[computer]] og spiser et-taller og [[nul]]ler i en lind [[strøm]], fordi den netop er beregnet til at spise [[tal]]. Af samme grund er ''harddisken'' meget [[hår]]d, som [[navn]]et jo også [[an]]tyder. Mange har sammenlignet en ''harddisk'' med en [[hjerne]], fordi den [[almindelig]]e [[an]][[tag]]else er, at [[alle]] ens erindringer [[op]]fattes og derefter lagres af hjernen. På samme måde [[stop]]per [[man]] [[in]]formation [[ind]] i ''harddisken'', hvor oplysningerne bliver udsat for [[radio]]aktiv stråling og derefter forsvinder ud i en [[and]]en [[dimension]].
+
En '''harddisk''' [[si]]dder i en [[computer]] og [[s]][[pi]]ser et-taller og [[nul]]ler i en lind [[strøm]], fordi den netop er beregnet til at spise [[tal]]. Af samme grund er ''harddisken'' meget [[hår]]d, som [[navn]]et jo også [[an]]tyder. [[Man]]ge har sammenlignet en ''harddisk'' med en [[hjerne]], fordi den [[almindelig]]e [[an]][[tag]]else er, at [[alle]] ens erindringer [[op]]fattes og derefter lagres af [[hjerne]]n. På samme måde [[stop]]per [[man]] [[in]]formation [[ind]] i ''harddisken'', hvor [[op]][[lys]]n[[in]]gerne bliver [[ud]]sat for [[radio]]aktiv stråling og derefter [[f]]or[[svin]]der [[ud]] i en [[and]]en [[dimension]].
   
 
==Anvendelse af harddiske==
 
==Anvendelse af harddiske==

Nuværende version fra 1. sep 2013, 20:35

En rigtig god harddisk koster en månedsløn efter skat

En harddisk sidder i en computer og spiser et-taller og nuller i en lind strøm, fordi den netop er beregnet til at spise tal. Af samme grund er harddisken meget hård, som navnet jo også antyder. Mange har sammenlignet en harddisk med en hjerne, fordi den almindelige antagelse er, at alle ens erindringer opfattes og derefter lagres af hjernen. På samme måde stopper man information ind i harddisken, hvor oplysningerne bliver udsat for radioaktiv stråling og derefter forsvinder ud i en anden dimension.

Anvendelse af harddiske[]