FANDOM


Sorg
Denne artikel rummer begrænsede redigeringsmuligheder pga. sorg
Der må ikke i denne artikel forefindes slibrige detaljer om personens fortid slet ikke da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Heller ikke noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.
Guldharald

Harald Nielsen, ca. 1901.

Harald Nielsen var en tidligere dansk fodboldspiller der i årene omkring 1960 gjorde sig særligt bemærket som clairvoyant. Harald profeterede gang på gang på gang på gang på gang på gang på gang på gang på gang på gang[1], at Danmark ville vinde guld ved OL i fodbold, hvorefter profetien naturligvis fejlede[2].

Efter fadæsen kæmpede Harald for at indføre professionel fodbold i Danmark, muligvis for at kunne tiltræde posten som "Konge af FCK", som han faktisk bestred i midt-90erne, hvorefter han igen begyndte at vrøvle om OL-guld til Danmark[3].

Harald, helt privatredigér

Harald Nielsen var på sine gamle dage en kendt mangemillionær, der havde succes med at gå fallit med mode-biksen i København uden nogensinde at blive stillet til økonomisk ansvar, selvom penge ikke var et problem[4].

Harald var i mange år lykkeligt gift med fruen Rudi.

Gyldne Tilføjelserredigér

  1. Se også: Overdrivelse
  2. Det er jo dansk fodbold vi taler om.
  3. Du kan takke Morten Olsen for udfaldet. Han bor i Vordingborg.
  4. Vi demonstrerer her effekten af brud på reglerne der optræder i det sorte skilt i toppen.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.