FANDOMHanukkah (Også stavet Chanukah, Hanukah, Hannukah, Xanukah, Chanuqa og Channukkah)er angiveligt en jødisk tradition, som stammer fra da grækerne havde besat Israel/Palæstina-området.

Hvad går det ud på?redigér

Altså, ifølge den kendte danske rabbiner, pusher og pirat, Kim Bodnia, havde en masse grækere begået hærværk på det jødiske tempel i Tel Aviv, ved at opstille statuer af nøgne, græske guder. Jøderne smadrede grækerne og sendte dem tilbage til Athen og EU-gæld. Da de derefter undersøgte templet, så de til deres forfærdelse at alle på nær ét lys i den sjove ottearmede lysestage var blevet slukket, og det var jo ikke meningen! Hele lysestagen skal være tændt 24/7 for at symbolisere jødernes tro på ****. Jøderne fyrede noget mere brændsel på lysene, og sendte en hurtigløber til den lokale købmand for at købe mere brændsel, men de havde kun nok til én dag, og det ville tage 8 dage at komme ned i 7-Eleven på hjørnet og tilbage igen!

Alligevel brændte lysene i de 8 dage, og det skulle forestille at være et mirakel fra ****. 24. december og en uge fremover skal jøder verden over tænde ét lys om dagen for at fejre at nogle lys holdt lidt længere end forventet. Ifølge nogle mennesker har jøderne kun opfundet Hanukkah for at have et modsvar til jul.


Nej seriøst, hvad er det for noget?redigér

I virkeligheden er Hanukkah en forkortelse for Hanutakage som i sandhed er verdens dejligste kage! I modsætning til hvad tyskernesiger, opfandt de den ikke, det gjorde elefanten Bodil (som var jøde). Det var også Bodil der opfandt Hanutta-kiksen! og Nutella!

En Hanutakage (Vi har tænkt os at bruge forkortelsen "Hannukah" i stedet) er den dejlige sammensætning af Hanutakiks, Sidney Lees nyindkøbte Breezers som han selv kalder en "Son of a bitch!" og Kærnemælk! Det skal dog bare lige nævnes at det er Breezeren der giver Hannukahen en dejlig cremet konsistens!

Som nævnt tidligere, er Hannukah også betyde en eller anden højtid hvor jøder gør noget, f.eks at æde Hannukah og se porno i en menneskealder!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.