FANDOM


SausageChef 85

Hansi Güllings Motto: 'Ich bin ein Washington DC'er!


"Vi er Hansi's hjælpere: vi tror på Hansi, og bær du nu vidnesbyrd, at vi er tyskere!"

~ Det Tyske Folk om Hansi Gülling


Hansi Gülling er Tysklands nuværende Fører og Kejser.


Opvækst redigér

Hansi blev født den 20 april 1945 i en lille by i Tysk Slovenien, nær ved grænsen til Tysk Portugal. Hans forældre bestod af en svag, sygelig og ynkelig far, og en dybt dominerende mor som bestred en stilling som offentligt ansat. Hansi blev tit tævet af sin mor, men blev til gengæld overbeskyttet af sin far.

Allerede fra en ganske ung alder hadede Hansi alt hvad der bare mindede ganske svagt om kunst, og stik imod sin vilje blev han både i 1963 og 1964 optaget på Kunstakademiet i Wien, hvor man tvang ham til at lave malerier af umanérlig lav kvalitet. På grund af sin opvækst blev han behandlet som en konge, og sneg sig derfor ofte ud af akademiet for at leve som en bums på gaden, hvor han brugte store summer penge på folk der malede postkort.


Politisk Karriere redigér

Midt i dette kaos af et liv, meldte han sig til den østtyske hær midt under den kolde krig. Her blev han, igen mod sin vilje, overført til en afdeling af politiske officerer som ofte frekventerede et lokalt værtshus. Stedet blev senere udsat for kupforsøg af en flok kommunister, og Hansi tilbragte herefter to år som vagt i et Bajersk fængsel, hvor han brugte meget tid på at grine af fanger med et Hitler-syndrom, der sjovt nok alle sammen skrev bøger om deres kampe mod dit og dat.

Hansi Gülling blev ikke medlem af noget parti, men mærkeligt nok gennemførte Rigsdagen i 1982 et kup der indsatte ham som enevældig 'Führer und Kaiser', en titel som han stadig har den dag idag.


Politiske Triumferredigér

Hansi Gülling har en lang række politiske triumfer bag sig:

 • Han opfandt Euroen & Øvroen.
 • Han afskaffede USA i 2031.
 • Han omdannede Berlin til en natklub.
 • Han indførte øl og tømmermænd.
 • Han åbnede den første restaurant i verden, kl. 00.01 sidste år, vel at mærke.
 • Han afskaffede officielle ét-partissystemer, og erstattede det med 'Kun Ét Parti-politikken'.
 • Han gjorde voldtægt lovlig i Baden-Württemberg.
 • Han gjorde fredelig sex forbudt i Baden-Württemberg.
 • Han ændrede EU's officielle navn til 'Großdeutschland' i 2028.
 • Han kuppede sig selv seks gange i 1998.
 • Han gjorde rygning lovpligtigt for alle der går i børnehave.


Hansi Güllings triumfer har gjort ham til den mest populære statsleder der nogensinde har levet, og en meningsmåling foretaget i Sachsen på 18 repræsentativt udvalgte tyskere, har endegyldigt bevist en opbakning i befolkningen på 62.648% - det er 7% bedre end Helle Thorning-Schmidt.

Privatliv redigér

Meget lidt vides om Hansi Güllings privatliv, men han menes at have knaldet med en jødisk prostitueret da han var ca. 17 år. I modsætning til den langt mindre kendte Adolf Hitler, menes Hansi aldrig at være blevet smittet med noget om helst og han er i tilgift kendt for at fejre Hanukkah med sine hjemmedrenge hvert år i København.

Man ved med sikkerhed, at hans tante Geli var smask forelsket i ham, og forsøgte at lade Hansi overvåge i flere år. Da hun mod hans vilje blev gravid, ophørte deres forhold pludseligt da Hansi skød hende en kugle for panden og sendte liget som ulandsbistand til England, gennem Idi Amins Fond.

Han er p.t. gift med en kvindelig nobelprismodtager i fysik, kemi, litteratur, Zoologi, Andebyologi og Lægevidenskab. Hun er bl.a. kendt for at hade fester

Både Hansi og hans frue elsker drinken 'White Russian'.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.