FANDOM


Hanne

Vores allesammens Perlemor

Kært barn har mange navne, og Hanne Bech Hansen kaldes da også både for Hans og Perlemor.

Hans Bech Hansens barndom redigér

Da den lille Hans var kun to år gammel gik det galt kort tid efter pottetræningens ophør. Den lille Hans øvede sig i at tisse i toilettet, men en dag smak låget ned over den lille drengs vandladningsinstrument, hvorved en kønsskifteoperation samt et navneskift blev nødvendigt, da vandladningsinstrumentet ikke stod til at redde.

Traumeovervindelsen redigér

Det siger sig selv at det er meget traumatisk at overvinde en så grusom oplevelse, som det er at få sit kønsorgan smadret af et toiletsæde, der ikke kunne forholde sig ordentligt og på plads, hvorved det lille barn, nu omdøbt til Hanne, pådrog sig et livsvarigt ordens-traume. Om det så er Hannes ørenringe er der små øjne, på dem, som kan holde øje med at alt er i orden. Det viser at traumeovervindelse ikke er sket, men at traumet derimod synes uopretteligt.

Ordens-mamaredigér

Det måtte uvægerligt ende med en stilling indenfor politiet med det traume som Hans, senere Hanne, pådrog sig under vandladningen i barndommen. "Hvis du ikke er ordentlig, så får du smæk af Hanne Bech" var hendes foretrukne motto under studenterårene, hvor hun kun med nød og næppe bestod. Men til sidst fik Hanne orden på karaktererne og bestod siden politi-skolen og fik også politistaven op på plads og blev statsautoriseret bestemmerøv.

Perlemor redigér

PerleUlf

Man skal ikke kaste svin for perler.

En dag, kort tid efter verden forandrede sig, dummede Hanne Bech Hansen, tidligere Hans Bech Hansen, sig noget så læsterligt. Hun glemte at skrue op for sit høreapparat, hvorved hun gjorde det danske politikorps helt til grin, da hun sagde, at en betjent bestemt havde kaldt en demonstrationsgænger for perle i stedet for ██████. Da kom Hanne Bech Hansen så til at hedde Perlemor, i folkemunde, fordi hendes dumhed skinnede som en perle.

Ros fra ministeren redigér

Brian Mikkelsen, justitsministeren, synes det var dejligt at erfare at danske hædersfolk kan finde nye brugbare gloser til etaten, så han roste Perlemor for hendes glemsomhed omkring høreapparatet og tildelte hende straks en ordensstjerne med en perle, for god borgerlig undertrykkelse af indvandrere.
Desværre fylder Hanne 70 i år og må nok regne med at blive afskediget af selvsamme minister lige meget hvad hun foretager sig.

Hanne har et stor ønske om at komme på plejehjem og samle perler på snor.

30px-Cquote1 svg Hmm, lad mig se. Snoren godt ned gennem hullet foroven og så se om den kommer ud i den anden ende... 30px-Cquote2 svg
Hanne
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.