m (Hanen flyttet til Hane: ubestemt form)
m (Link til hanekamp + lidt redigeringer)
 
(2 mellemliggende versioner af en anden bruger ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
Hanen er den mandlige version af hønen. Hver morgen stiller de sig op på et højt sted hvorfra de udsender deres supersoniske lydbølge. Denne lydbølge vil med kun ganske få undtagelser dræbe alle mennesker i området og samtidig indkalde hønerne i området. Der er kun en hane til 20 høner. Se evt [[høne]] for flere informationer.
+
En <s>vand</s>'''hane''' er den [[mand]]lige version af [[høne]]n. Hver [[morgen]] stiller hanen sig op på et [[bjerg|højt sted]] hvorfra den udsender en supersonisk [[lyd]][[bølgen|bølge]]. Denne lydbølge vil med kun ganske få undtagelser vække alle [[menneske]]r i området og samtidig indkalde hønerne i området. Der er kun en hane til 20 høner, men produktionen af høner lettes betragteligt af at en fjer let blir til syv høns.
   
For bekæmpelse af hanen bør du medbringe ørevarmere, en and og en krokodilleskindstaske!
+
For bekæmpelse af hanen bør du medbringe [[øre]]varmere, en [[and]] og en krokodilleskindstaske!
   
  +
==Til den vovemodige==
TIL DEN VOVEMODIGE: Hvis du er desperat efter at skrabe goder til dig i [[Livet]], kan du røve et [[hønsehus]]. Det indeholer [[æg]] som kan sælges. Huset er BEVOGTET AF EN HANE!!!
 
  +
Hvis [[du]] er [[liderlig|desperat]] efter at skrabe goder til dig i [[liv]]et, kan du [[røv]]e et hønsehus. Det indeholder [[æg]] som kan sælges, eller høns, der kan [[ko]]ges til tærter. Huset bevogtes af en hane, men det værste er dog at der kan forefindes intelligente høns i hønsegården, og så er det du snart kan se dine hønsehuse lette, og hønsene tage flugten over plankeværket.
  +
  +
==Se også==
  +
* [[Hanekamp]]
  +
  +
[[kategori:Farlige dyr]]
  +
[[Kategori:Fjerklædt kræ]]

Nuværende version fra 14. maj 2012, 10:32

En vandhane er den mandlige version af hønen. Hver morgen stiller hanen sig op på et højt sted hvorfra den udsender en supersonisk lydbølge. Denne lydbølge vil med kun ganske få undtagelser vække alle mennesker i området og samtidig indkalde hønerne i området. Der er kun en hane til 20 høner, men produktionen af høner lettes betragteligt af at en fjer let blir til syv høns.

For bekæmpelse af hanen bør du medbringe ørevarmere, en and og en krokodilleskindstaske!

Til den vovemodige[redigér | redigér wikikode]

Hvis du er desperat efter at skrabe goder til dig i livet, kan du røve et hønsehus. Det indeholder æg som kan sælges, eller høns, der kan koges til tærter. Huset bevogtes af en hane, men det værste er dog at der kan forefindes intelligente høns i hønsegården, og så er det du snart kan se dine hønsehuse lette, og hønsene tage flugten over plankeværket.

Se også[redigér | redigér wikikode]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.