Spademanns…

Redigerer

Hane

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
En <s>vand</s>'''hane''' er den [[mand]]lige version af [[høne]]n. Hver [[morgen]] stiller hanen sig op på et [[bjerg|højt sted]] hvorfra den udsender en supersonisk [[lyd]][[bølgen|bølge]]. Denne lydbølge vil med kun ganske få undtagelser vække alle [[menneske]]r i området og samtidig indkalde hønerne i området. Der er kun en hane til 20 høner, men produktionen af høner lettes betragteligt af at en fjer let blir til syv høns.
+
En '''Hane''' er den mandlige version af [[høne]]n. Hver morgen stiller hanen sig op på et højt sted hvorfra den udsender en supersonisk lydbølge. Denne lydbølge vil med kun ganske få undtagelser vække alle mennesker i området og samtidig indkalde hønerne i området. Der er kun en hane til 20 høner, men produktionen af høner lettes betragteligt af at en fjer let blir til syv høns. Se evt. [[høne]] for flere informationer.
   
For bekæmpelse af hanen bør du medbringe [[øre]]varmere, en [[and]] og en krokodilleskindstaske!
+
For bekæmpelse af hanen bør du medbringe ørevarmere, en [[and]] og en krokodilleskindstaske!
   
 
==Til den vovemodige==
 
==Til den vovemodige==
Hvis [[du]] er [[liderlig|desperat]] efter at skrabe goder til dig i [[liv]]et, kan du [[røv]]e et hønsehus. Det indeholder [[æg]] som kan sælges, eller høns, der kan [[ko]]ges til tærter. Huset bevogtes af en hane, men det værste er dog at der kan forefindes intelligente høns i hønsegården, og så er det du snart kan se dine hønsehuse lette, og hønsene tage flugten over plankeværket.
+
Hvis du er desperat efter at skrabe goder til dig i [[Livet]], kan du røve et [[hønsehus]]. Det indeholder [[æg]] som kan sælges, eller høns, der kan koges til tærter. Huset bevogtes af en hane, men det værste er dog at der kan forefindes intelligente høns i hønsegården, og så er det du snart kan se dine hønsehuse lette og hønsene tage flugten over plankeværket... ...stærkt forfulgt af [[frikadelle]]n.
 
==Se også==
 
* [[Hanekamp]]
 
   
 
[[kategori:Farlige dyr]]
 
[[kategori:Farlige dyr]]
[[Kategori:Fjerklædt kræ]]
 
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop