Spademanns Leksikon

Handelsskolen er, som ordet antyder, en skole, man kan handle med. For eksempel er det muligt at forhandle sig til bedre karakterer ved aflevering af små brune kuverter i perioden op til karaktergivning. Dog skal det indskydes, at kuverten bør afleveres med indhold (feks. penge eller slik), da den ellers ikke har den ønskede effekt. Ligeledes kan man handle med lærere/rektor ved for højt fravær, ved at fortælle tårevædede historier om døde hamstre og glemte tasker i den lokale bus.

En dejlig bonus er at du også lærer at handle med stoffer, så du kan blive en uddannet pusher. Handelsskolen er den eneste instans som tilbyder dette. Ligesom HTX opfostrer nørder, bliver alle pushere født på handelsskolen. Den ultimative drøm for en handelsstuderende, er at komme over på christania og sælge hash for Hells Angels.


Ekstra ydelser[]

Handelsskolen er ikke kun det fantastiske sted, der er beskrevet ovenfor. Det er desværre også stedet der overbeviser menneskeheden om, at økonomi skal overlades til bankmanden, og at afsætning ikke har noget med at hoppe at gøre. Herudover har man tilsat ulidelige fag som innovation og erhvervscase, der begge er fag der er opståede på grund af en akut mangel på undervisningstimer.

De sælger alverdens hash og andet sjovt, for at tjene penge til deres "fissefornemme" tøjmærker som ikke kan blive mere end . Folk på en handelsskole hører ekstremt meget Waka Flocka Flames, og spiser dagens ret, HVER dag. dage gammel for så er det jo gammelt.

"TARTELETTER TARTELETTER TARTELETTER TARTELETTER TARTELETTER" - Dette er handelsskolen i Koldings kampråb.

Livet efter Handelsskolen[]

98% Af alle der kommer ud af Handelsskolen bliver millionærer, resten af de 2% bliver mange milliardære.

I forhold til Kolding Gymnasium (KG), Svendborg Gymnasium, IBC Kolding og Campus Vejle hvor alle blive bøsser, eller frivillige dyrlæger.

(Handelsskolen er KUN for Hipsters!)