En typisk hverdagssituation på det tyske Habbo.

Habbo (bedre kendt som Habbo Hotel) er et virtuelt univers på internettet for ubegavede, ofte grimme, unge med sociale problemer. Habbo Hotel blev oprindeligt grundlagt af Morten og Peter i starten af 1978, året før Internettet blev opfundet, men blev to år senere solgt til det finske multifantasillionære firma, Sulake Corporation, hvilket ingen normale mennesker kan udtale. Selve konceptet bag Habbo er, ligesom Apple Inc., at tjene penge. Sulake tjener omkring 1000 øller om ugen, hvilket gør dem rigere end noget andet firma i Skandinavien. Sulake Corporation har omkring 37 kontorer i ialt 54 lande. Den 6. juli 2009 blev der registreret over 2 milliarder aktive brugere, hvilket gør den til et af verdens mest besøgte hjemmesider, kun overgået af Spademanns Leksikon og Amin Jensens officielle hjemmeside. En bruger på Habbo kaldes en "nolife" og i flertal "nolifes" (eller idioter).

Om Habbo[redigér | redigér wikikode]

Selve hotellet[redigér | redigér wikikode]

På hotellet kan du møde nye venner, snakke med folk, chatte og meget meget mere. Du kan tage en tur i Habbo Poolen, gå på biblioteket, og besøge andres casinoer, hvor du kan være heldig ikke at blive snydt! Du kan få dig en nk (Husk at Hun/Han skal have en dobbelseng, ellers er det kedeligt!) Du kan også blive mobbet af VIP og HC'erne, det er ofte de grimme nørdede, som mangler mere hjerne end andre fordi de har købt ting på et free game :) dem med tykke kinder er de seje(Y)

Grupper[redigér | redigér wikikode]

Der findes en masse grupper for halvhjernede aber på Habbo Hotel. Idéen om grupperne kom fra den nuværende spasmanager LadyStarLight, som ikke har noget liv. I dag fyldes grupperne op af nolifes.

Head Straffel[redigér | redigér wikikode]

Habbo Hotel bliver kontrolleret af det såkaldte Habbo Stuff. En Habbo Stuff stilling kan f.eks. være Hotel Manager, Content Manage eller Spasmanager. Deres opgaver kan f.eks. være at underholde brugere, ved at indvitere kendte mennesker til Habbo, så Habboerne kan chatte med dem, sende oplysninger om den amerikanske hær til Al-Qaeda eller spise kokosmakroner. Samtidig eksisterer der moderatorer hvis job er at kicke alle dem de ikke kan lide, udvise de grimme eller skrive grimme ord til tilfældige Habboer. Spillets regler er bygget på Habboloven, og brugere risikerer at blive udvist hvis de bryder den. Denne såkaldte Habbolov blev nedlagt under et kup i 2006, med Habbos daværende præsident ( Før han blev hacket) i spidsen.

Fansites[redigér | redigér wikikode]

Habbo fansites er hjemmesider, udviklet af normale (og nogle gange unormale, som i det danske Habbo fansite, GeekAbits tilfælde) brugere, men Al-Qaeda bruger det somme tider for at rekruttere nye krammebamser til deres hær. På et fansite kan man læse nyheder angående Habbo, diskutere i debatforummet, spamme andres gæstebøger og meget, meget mere. Et fansite er enten officielt eller uofficielt. Hvis det er officielt, er det godkendt af Habbos ledelse (Habbo Stuff). Et fansite kan ansøge om at blive officielt, men kun de bedste fansites bliver officielle. Habbo Danmark har to officielle fansites: Zabbo- Som er en gruppe anført af 26 årige robin der også har rekorden på flest url venner og mindst irl venner.

Shocknews

Shocknews er et officielt Habbo fansite, som er anført af Guccimamas lillebror, også kaldet SuperShake. SuperShake er 12 år gammel, og har en masse katte, som altid tisser i hans seng. Lasses katte er fra Mors-Thy. Det er en by på Mors.

GeekAbit

GeekAbit er kongen over alle danske Habbo fansites. Siden er dejlig og smuk og har alt det man har brug for. GeekAbit er så sandelig hele Danmarks flyveselskab... ej, det var bare for sjovt. I ka' ta' det ka' i!

Kendte mennesker på Habbo[redigér | redigér wikikode]

Gennem tiderne har der været mange kendte mennesker på Habbo. Blandt dem kan nævnes berømtheder som Hitler, Sys Bjerre, Omboo Hankvald, Grauballemanden, Harrald Blåtand og H.C. Andersen. Nik & Jay og en afrikaner ved navn Oluf har også været der. Så har der været Gamle fru jensen og en sur og trist kælling med navn Linse Kessler

Se også[redigér | redigér wikikode]

Shocknews er et officielt Habbo-fansite. Sitet Shocknews bruger mest tid på, at udkonkurrere deres rivalsite: "Zabbo". Der er dog ikke den store konkurrence over det, da Zabbos programmør Robin er død af livmoderhalskræft.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.