FANDOM"Er det ikke, jamen er det ikke romantisk?!"

~ Audrey fforbes-Hamilton om at sidde i skovbunden med myrer de underligste steder[1]


Højromantik er en billedkunsterisk- og litterær genre, opstået på det tidspunkt hvor Danmark havde nedtur på pga. af Tabet af Norge. Genren kendetegnes ved at være lige dele Jane Austen, Dansk Folkeparti og Joan Ørting. Kort sagt betyder det, at enhver højromantisk tekst både kan forstås dydigt og vammelt[2]. Nedenfor følger en kort novelle, efterfulgt af to forskellige versioner af den, set fra hhv. en Romantikers synspunkt og fra din Mors synspunkt.


En meget kort novelle som eksempelredigér

Der var engang en yndig ungmø, der gjorde sit bedste for aldrig at gøre uret. På én af sine utallige ture til skovs, mødte hun en ung herre som hun øjeblikkeligt forelskede sig hovedkulds i. Han, en ung mand af Styrke, så i hende den ynde og troskyldighed som han altid havde værdsat hos kvinder. Han smilede sigende til hende, og snart lå de og omfavnede hinanden i græsset, på en måde som kun sande elskende kan det. Slut, Prut finale.

Hojromantik1

Elskende i en skov - romantisk!

Den romantiske fortolkningredigér

Der var engang en smuk, ung jomfru der rødmede blot ved synet af en mand, men som holdt af at hjælpe andre. En dag da hun gik og plukkede anemoner i Rold Skov mødte hun Prinsen på den Hvide Hest, om end til fods, og hun forelskede sig i ham så meget som ingen andre nogensinde har gjort før. Han så en ung, anstændig og dydig vidunderkvinde, som han straks forelskede sig i. Sammen lå de under den blå himmel, og holdt ærbart hinanden i hånden. Slut

Hojromantik2

Analsex med Fanden - pigen bruger strap-on

Joan Ørting-fortolkningenredigér

Der var engang en sexet og udfordrende klædt kvinde, der trods begrænset erfaring med oralsex, aldrig havde fået taget sin Blomst. Dette skulle der ændres på, i kvindelighedens navn, så hun søgte at score andre - uanset køn - og gik derfor ud i skoven for at møde mennesker, for sex er bedst udenfor, hvor man kan blive opdaget. En brovtende hingst af et mandfolk, med 22 pund pik mellem benene, dukkede op og han så den unge kvinde der trods sin relative uskyldighed havde et blik, der bare sagde LAD MIG SKAMRIDE DIG, TYR!. Han så liderligt på hende, og snart lå de og knaldede af hjertens lyst, og ingen af dem gik af vejen for at eksperimentere med numseleg, nekrofili og andre sære lege med tis og . Snot, båt finale.

Pointen der afslører alt for digredigér

Nogle mennesker vil bare se sex, hor, utugt, brystvorte-bid o.lign. alle vegne - alle steder, uden undtagelse. De tøjlesløse dyr, nægter at se i øjnene, at nogle tekster kort og godt er uskyldige og romantiske, fuldstændig blottet for uhumskheder. Når man tager i betragtning, at det meste højromantik er produceret på et tidspunkt, hvor kvinder fik tæsk og mænd blev deporteret til kolonierne hvis de knaldede udenfor ægteskabet, er det sygeligt, at en SÅ uskyldig historie, som den om pigen, der mødte sit livs kærlighed,[3] partout skal tolkes seksuelt.

Se ogsåredigér


Højst romantiske noterredigér

  1. Samt oppe i vagina og anus
  2. Skulle nogen være i tvivl, er det Joan Ørting der repræsenterer den vamle forståelse.
  3. Med en gennemsnitslevealder på 29, er det meget sandsynligt at det er livet ud
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.