FANDOM


"Det forstår jeg ikke..."

~ HF'er om at USA har leveret våben til Irak

"Du laver bare sjov! ikke?"

~ HF'er om kravet om at tale engelsk til engelskeksamen

"Hey, kom her - dig kan vi godt lide!"

~ [[Stx's populære dreng]] om én ud af 100.000 HF'ere


Hf1

Dette kunne godt være en typisk HF-klasse, men sådan nogen findes ikke, da hver klasse ikke ligner hinanden.

Højere forberedelseseksamen, bedre kendt som HF eller hyklernes forvalter, er en ungdomsuddannelse for individer der enten er for dovne eller for uintelligente til at tage den tre år lange Stx-uddannelse (også kendt som den fulde pakke). HF er en discountuddannelse, som varer to år, hvis man da ikke må tage et år om, hvilket en stor del af hf'erne gør.

Krav til den enkelte studerende redigér

Man kan komme forholdsvis let igennem en hf-uddannelse, da man ikke bliver dømt på ens præstation over de to år, men udelukkende på eksamen, hvilket har bevirket at folk har lært pensum udenad op til eksamen, hvor de så har citeret skolebøgerne og har fået gode karakterer, selvom de ikke er den mindste smule mere lærde end da de begyndte på uddannelsen.

Socialdarwinistisk analyse af hf'eren redigér

Hf2

Mange af de erfaringer HF'erne får kan de bruge i det videre liv og skabe en karriere

På grund af en fejl i samfundet har hf'ere ca. de samme muligheder for at få jobs, som Stx'erne har, hvilket har bevirket, at hf'erne har stjålet jobs fra de hårdtarbejdende Stx'ere, uden at hf'erne har de rette kvaliteter til disse stillinger, hvilket har resulteret i at Danmark i år 2008 kom ind i en slem finanskrise.

Da egenskaber som dovenskab og manglende intelligens er arvelige egenskaber, må det være retfærdigt at definere hf'erne som en race; en underlegen race. Forskning har vist, at hvis Adolf Hitler (også kendt som Føreren) levede i dag, ville han ikke bekæmpe jøder, men derimod den hf'ske race. .

HF og Sovjet redigér

Ny forskning har vist at undervisningsminister K.B. Andersen, som er manden bag HF uddannelsen, i virkeligheden var sovjetisk KGB-agent, og at HF uddannelsen var kommunismens eneste mulighed for at knuse det ellers ovenlegne vestlige samfund. Meget vand er løbet under broen siden, men mens Sovjetunionen er blevet fortid og det vestlige samfund har sejret ad helvede til over kommunisme, er "HF-planen" begyndt at vise sine spor og ødelægge hele den vestlige kultur via hf'ernes dovenskab og dumhed.

HF og Einstein redigér

I 1927 påviste Albert Einstein en ligning, der fremviser nederenheden af HFere via "HF=Nederen*". Ligeledes er der mange mennesker, der har misforstået Einstein's Relativitetsteori fra 1905. Ligningen som ligger til grund for denne teori hedder:
$ E=mc^2 $
Mange tror, at denne formel har at gøre med noget inden for den fysiske verden, men dette er usandt. I al sin simpelhed, så omregner denne formel bare dit HF-karaktergennemsnit til et Stx-karaktergennemsnit. Her angiver E STX-gennemsnittet, mens m angiver HF-gennemsnittet. c angiver så den såkaldte Einstein-variabel, som i al sin enkelhed blot er den HF-studerendes IQ, divideret med Einstein's IQ (ca. 200).

Eksempel på IQ omregning: Sidney Lee og Niklas Bendtner var klassekammerater på et HF. (helt tilfældige navne) De har henholdsvis et afsluttende karaktergennemsnit på 11,2 (lidt under middel på HF) og 13,2 (gennemsnitligt på HF) på den såkaldte 12-trins-skala. Niklas Bendtner driller ofte en af sine andre kammeratter, ved navn Mahmoud Ahmadinejad (igen, helt tilfældigt navn), som har gået på STX, med hans lave karaktergennemsnit. Drilleriet går på, at Bendtner synes det er pinligt, at Ahmadinejad "kun" har 9,9 da dette er (langt) under Sidney Lee's gennemsnit, som både Bendtner og Ahmadinejad kan blive enige om er en idiot. Men er drilleriet nu også berettiget? Har Ahmadinejad et lavere gennemsnit i henhold til Einsteins formler? Lad os regne lidt på det, og bemærk at Sidney Lee's IQ er 69 (efter eget udsagn) mens Bendtner har en IQ på hele 83 (igen, efter eget udsagn):
$ E_S=11,2*(69/200)^2=1,33 $
$ E_N=13,2*(83/200)^2=2,27 $
Det vi faktisk ser ved denne omregning er, at både Bendtner og Lee ligger langt under Ahmadinejad, og det derfor burde være Ahmadinejad der driller Bendtner (hvilket også er det vi ser i virkeligheden).

Einsteins formler har været udsat for megen kritik, da kritikere mener, at den er "grebet ud af den frie luft". Faktum er dog, at den passer på virkeligheden. Nogle gange har den dog en tendens til overvurdere HF-karakterne en smule (som set med Niklas Bendtner karakter), men dette er nok ikke Einstein's formel der her er skyldig. Det er nok i højere grad fordi, at IQ-test har en tendens til at overvurdere HF-studerendes IQ.

Karrieremuligheder redigér

En løsning på disse urimeligheder i samfundet kunne være, at sætte hf'erne til at gøre det hårde fysiske arbejde, som de er velegnede til, og dermed aflaste de hårdtarbejdende STX'ere. Der er dog enkelte hf'ere der fortjener en behandler, som næsten er på højde med STX'ernes, disse er individer med indsigt, intelligens og vilje til at arbejde, det antages at der ca. er 5-6 hf'ere på landsplan, der svarer til denne beskrivelse. At give den lille procentdel af hf'erne disse goder, vil automatisk hæve lysten til at arbejde hos de andre hf'ere, og man vil opnå økonomisk vækst.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.