FANDOM


Hæmorider er en genmutation mellem en rotte og en panter.
Hæmorider er af ukønnet og deres vægt kan variere meget, da hannen kan veje mellem 200-250kg mens hunnen vejer mellem 10-25kg. Selvom hannen vejer mere end hunnen er hannen dog meget mindre.

Selvom en hæmoriden er en mutation mellem en panter og en rotte men den ligner nu mest en stor tusse, blot med rotte føder og panter øjne.

Historie redigér

Hæmoriden er et genmodificerende dyre eksperiment iværksat af paven i 1820. Han ville bevise at man med guds kraft kunne skabe noget nyt liv. Men i 1852 gik det galt og hæmoriden slap ud fra det hemmelige laboratorium på øen Portland i Aalborg. Den formerede sig og blev i 1897 anerkendt som et dyr af paven Leo XIII fra Sue og Leo, hvorefter resten af verden fulgte efter.

Udbredelse redigér

Hæmoriden lever i dag over hele verden, undtagen i Vatikanstaten, hvor de blev forment adgang af broder Innocentius, Gideon og Nicolo fra Benediktinerornen. Ved hjælp af deres kvalmende musik, skabte de så dårlige forhold at eksistens af enhver art blev umulig i Vatikanstaten, med undtagelse af katolske præster med hang til kordrenge.

Levevis redigér

Hæmorider lever af gammel nakkeost og vaniljekransehuller som de normalt sjæler sig til. Hun-hæmoriderne samler nakkeost ved at kravle op i det kvindelige menneskes anus, der herefter (normalt) vil udfører analsex med en mand eller mere sandsynligt jomfruerne Jonas brødrene (analsex tæller da ikke?) og under akten snupper de så nakkeosten af mandens kønsorgan.

Når en hæmoride mærker at den får nakkeost nok, vil den begynde at sparke kvinden og vil dermed fremkalde kløe. En hæmoride vil kunne fjernes ved en tarmskylning med en blanding at Sanktpetersyre (en guddommelig syre 1000 mio. gange stærkere end normalt salpetersyre, og med lakridssmag, hvis noget apparat ville kunne måle det, før det ville forsvinde i en syredamp på under 1^9999999995 del af et sekund) og Chuck Norris’s sved, der sprøjtes med brandhane-styrke op i anus. Dette umuliggører en egentlig behandling mod hæmorider, da Chuck Norris aldrig sveder (Han opvarmer blot frugten omkring ham til temperaturer der får vandet til at gå i væskeform ved en temperatur højere end ved gasformen).

Forplantning redigér

Da en hæmoride er ukønnet sker der ingen forplantning, men derimod en kloning. Dette sker når hæmoriden har ondt i foden, og som en reaktion mod dette vil hæmoriden hoppe en hinkebane igennem 5 gange og på den 5 gang ville den nu have en modspiller til skak.

Bekæmpelse redigér

Hæmoriden er en truet dyreart og må derfor kun slås ihjel med en blød ske.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.