Spademanns Leksikon
Google2.gif
Den mægtige søgerobot Google er fuldstændig pjattet med Håndruller.

"Maometto aveva un pene lungo"

~ Eric Schon om at rulle med hånden


En håndruller et dansk udtryk, der fremkom i september 2008, med dets nuværende betydning, på trods af at det i lang tid forinden har været fejret (med flag) og frugt.


Hvad er en håndruller ikke?[]

Håndruller bør ikke forveksles med med discipliner som håndrulning af joints eller cigaretter[1] eller den kinesiske kunst at håndrulle forårsruller med én hånd(ikke at det skal undervurderes - bare spørg B.S. eller Ulrik Beck (ham kender de fleste nok ikke, men ikke desto mindre).


Okay, hvad er en håndruller så?[]

En håndruller er en sofistikeret form for masturbation, som først vandt indpas i de Aalborgensiske fodboldmiljøer, nærmere specifikt startet af Bög'en Claes Jakob Baumspieler, hvor man kombinerede træning og onani i én bevægelse (det er nyttigt, da bordfodboldspillere udelukkende bruger tiden på at wanke og spille bordfodbold). Bevægelsen går derfor ud på at man ikke hiver i dilleren, men derimod tvister, som man gør på et bordfodboldhåndtag. Herved opnås et kraftigt skud, samt hård erektion - dobbelt op på bonus!

JoanOerting.gif
Joan har altid tid til dine seksuelle spørgsmål.
I dag taler hun om:


Det at spille pik

Det er dejligt at spille pik, når man kommer træt hjem fra ungdomsklubben og har behov for at slappe af. Det er meget enkelt og lækkert, når man bevæger sine hænder i dejlige rytmiske bevægelser fra roden til skaftet og tilbage igen.

Nogle gang er det bedst, hvis du kan instruere din kæreste i hvordan du helst vil have hun spiller pik på dig, hvis du træt af at vaske læbestiften fra hendes læber væk, efter hun har haft den i sin mund.

Hvis du alligevel har lyst til at gøre det selv, kan du nøjes med at invitere din kæreste til at se på - også når du kommer. Det virker meget ophidsende. Også på mig.


<references>

  1. der har netop været afholdt DM i denne disciplin, hvor den kendte men ikke ofte omtalte gruppe "Underground Eco Environment Gang For Natural Medication and Ways of Getting High Without the Use of Synthetic Drugs" medvirkede