Spademanns Leksikon
Black40 40.GIF Denne artikel er sort snak.
Det vil sige, at den ikke er sjov - nærmest kedelig og helt uforståelig. Med andre ord: sort

Den bør snarest muligt peppes op med nøgenbilleder af forfatterens søster, og samtidig kunne forfatteren med god samvittighed tage et kig på: Spademanns Leksikon:Vær sjov, ikke dum.


Et gulv hører normalt til på loftet og ingen andre steder!! Det er utrolig vigtigt altid at vande trægulve så de vokser. De er nød til at vokse 50 centimeter om dagen for at blive ved med at have den samme størrelse. At gå på et gulv slider faktisk utrolig meget på det. Alle andre slags gulve er ligegyldige, de indgår ikke i biologiske sammenhæng og er derfor ikke interessante.

En svabert bliver brugt til at rense ovne med, men især gulve. Gulvenes fagforening prøver i øjeblikket at passere en lov der vil forbyde al brug af svaberter. Dette vil betyde at skidt vil hobe sig op i meters højde og vi vil blive nødt til at importere dværge fra Holland til at gå på vores gulve for os.

Derfor er gulve en integreret del af Rundetårn og vores arbejde med kattegrus i dag.

Gulv af marmor har tendens til at knirke, når tykke kvinder går på det, især fordi, kvinder er tykkere end mænd, især omkring anklerne.

Derfor, lad være med at lade kvinder gå frit på gulv, dette kan være højst sundhedsskadeligt for dig.

I tilfælde af at kvinder slipper fri på et gulv, så rådes det til hurtigst muligt at slå hende ned og fjerne hende.