Guacamole er en mexicansk ret. Det har konsistens som frisk tyndskid, hvilket også er hovedingrediensen i retten sammen med snot, bræk og avocado. Det er yderst vigtigt, at alle ingredienser har været igennem fordøjelsen på en ged. Dette er for at opnå den velkendte, slimede konsistens. Samtidig skal alle ingredienser være udvundet i de mexicanske bjerge, mens det regner.

Traditionelt kommer tyndskiden fra menneskebabyer, da deres afføring er mere smidig og samtidig har en mere gullig farve, der komplimenterer den grønne farve. Snottet kommer ligeledes fra spædbørn - de skal dog helst være forkølede, da det giver en grønnere farve. Brækken kommer fra det mexicanske folkeslag "Las Putas" (luderne), og avocadoerne kommer selvfølgelig fra avocadodyret. Efter ingredienserne er fundet, kommes de alle i en stor gryde og bliver bragt i kog over et bål, mens en shaman besværger gryden med fraser som "Allahu Akbar". Efter det har kogt i et par dage, bliver det serveret for bjerggeder, der spiser guacamolen og gryden, og derefter skider det ud i de glas, vi kender fra supermarkedet. De bliver herefter eksporteret til hele verden, undtagen Finland, hvor guacamole strider mod Grundloven.

Guacamole er en vigtig ingrediens i madretten, "Børn i Guacamole", som en en specialitet i Herning. For at finde ud af fremgangsmetoden, er man nødsaget til at tage den lange, hårde rejse til Herning.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.