FANDOM


(New page: En grønlænder er en figur fra Tolkiens ringenes herre, den må endelig ikke forveksles med eskimoen. == Livet som grønlænder == I Grønland er der meget koldt hvilket har...)
 
(Kendte grønlændere)
Linje 7: Linje 7:
   
 
== Kendte grønlændere ==
 
== Kendte grønlændere ==
I Grønland har man når det gjalt liv og død måtte sætte sin lid og reliefkort til mennesker (og dyr) som Karsten Vogel, Preben Elkjær, Ulla Terkelsen og ikke mindst Svend Auken.
+
I Grønland har man når det gjalt liv og død måtte sætte sin lid og [[reliefkort]] til mennesker (og dyr) som [[Karsten Vogel]], [[Preben Elkjær]], [[Ulla Terkelsen]], [[Lasse Rimmer]] og ikke mindst [[Svend Auken]].
   
   

Versionen fra jul 8. 2007, 14:44

En grønlænder er en figur fra Tolkiens ringenes herre, den må endelig ikke forveksles med eskimoen.


Livet som grønlænder

I Grønland er der meget koldt hvilket har sat sit præg på de krøllede væsner, de er nemlig tvunget til at spise sig mæt i flæsk og hval fedt for at kunne holde varmen hvilket har resulteret i en enorm vægt. Plus, minus de 26666666 alkoholiserede drinks de drikker på en dag gør dem ikke ligefrem til velbegavet strikkere.


Kendte grønlændere

I Grønland har man når det gjalt liv og død måtte sætte sin lid og reliefkort til mennesker (og dyr) som Karsten Vogel, Preben Elkjær, Ulla Terkelsen, Lasse Rimmer og ikke mindst Svend Auken.


I Danmark kan dig og din famillie se grønlændere i: Borup Sparrekasse, bænkene ved Netto og i Susse Wold's baghave
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.