Black40 40.GIF Denne artikel er sort snak.
Det vil sige, at den ikke er sjov - nærmest kedelig og helt uforståelig. Med andre ord: sort

Den bør snarest muligt peppes op med nøgenbilleder af forfatterens søster, og samtidig kunne forfatteren med god samvittighed tage et kig på: Spademanns Leksikon:Vær sjov, ikke dum.


Dette er ikke egentlig en rigtig grønlænder, men derimod Hans, som drog til Grønland, da hans kone ikke brød sig om at se ham i kjole efter arbejdstid.

"Vidste du at hvis man tager en grønlænder og kommer den i en saftslynge, så kan man tappe finsprit? "

~ Claus Meyer om Dansk Indokina

En grønlænder betyder at man vender sin bil på en tallerken, som regel mens man er pissefuld og iført en nedern-anorak og har sæløjne-rester i mundvigen.

En grønlænder kan også være et menneske, der kommer fra Grønland som er hovedstaden i Den Tidligere Demokratiske og Nu Kommunistiske Republik Birkely.

En grønlænder kan imidlertid også være et menneske fra den nordlige halvkugle (nærmere bestemt den lille snehvide klat lidt nordvest for norges vestkyst) disse mennesker er af egen personlighed, og mange af dem har en hang til alkoholiske drikke (går i klasse med en, tror han er bundløs) dog er det ikke noget man til hverdag går og tænker over, da det efter et par dage virker ganske naturligt med en øl inden skole.

grønlændere: også kaldet bl.a. "iskinesere og køleskabskinesere" har en meget speciel form for humor, der blandt langt de fleste nordlige stammer ikke kan fortolkes ordentligt, og langt de fleste nulevende mennesker ville ikke kunne forstå en bønne af hvad iskineseren snakkede om, ingen undersøgelser har indtil nu fået brudt deres kodesprog.

Nogle grønlændere formår at mestre en del af det danske sprog, dog vil man som i ovenstående situation højst sandsynligt forstå det som munddiare´

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.