FANDOM


180px-Hans Egede

Hans Egede. Et levende for længst afdødt eksempel på, hvad seriøse drukture kan resultere i.

En grønlænder som bor i grønland.

Oprindelseredigér

Grønlænderne blev opfundet af Gud, den dag han ikke havde andet at lave. Han startede frisk med at lave en By som han navngav Umalisakigaidiakinikpalonikaskidik. Derefter fyldte han den med overskuddet af festdeltagere fra gårsdagens gilde til ære for tilblivelsen af Tysk humor. Noget skulle Gud tage sig til, og nogen skulle bebo Grønland. Sådan er det bare, når man er Gud!

"Jeg har ikke en skid at lave. Hvad er det for en frossen klump, nogen har spildt der?"

~ Gud om at opdage Grønland


Grønlænder

Julemanden bor på Grønland. Han er en meget atypisk grønlænder.

På trods af deres "negative sociale arv", udviklede grønlænderne sig rask til at være nogen af verdens fremmeligste filosoffer, digtere, forfattere, arkitekter og videnskabsmænd.

Ved at analysere isens vandring, sælens indvolde og tobakkens indvirkning, lykkedes det for Grønlænderen at fremelske nogle af de mest unikke værker og samtidig give hverdagen et hidtil uset poetisk løft. Siden deres oprindelse har grønlænderne således været medvirkende til samtlige væsentlige opfindelser i verdenshistorien - dog måske med undtagelsen af impotensen - som desværre må tilskrives Joan Ørting.
Grønlænderne har altså opfundet alting! You name it - they got it!


en af de store misforståelser er at man tror at grønlændere trækker vejret, som mennesker, men faktisk indånder de store mængder alkohol og hash/skunk og de som de ville dø uden.

Livsvaner og livsglæderedigér

Grønlændere har generelt gode vaner og manerer. Her bliver altid talt pænt og ofte aldrig skidt i bukserne, mens man kaster op. Der er også dele af Grønland, hvor den sexuelle lavalder næsten overholdes.

Påvirkning udefraredigér

I 1700-tallet bestemte en flok temmelig forvirrede missionærer sig for, at der skulle være orden på Grønland. For at lære grønlænderne om, hvordan man gjorde tingene i den civiliserede verden, startede de deres opdragelsesrejse med at drikke grønlænderne pænt stive.
Adskillige hundrede års forsøg på at gøre Grønland til et civiliseret samfund, kørte temmelig meget i hegnet lige fra starten. I det mindste havde danskerne forståelse nok for problematikken, til at de forsøgte at løse tingene på en god, gammeldags måde: Med mere sprut!

Grønlændere har haft alt for travlt med at stikke af fra isbjørne, til at de har nået at købe acetaldehyd dehydrogenase. Dette stof - som grønlænderen altså mangler på grund af almindelig travlhed, nedbryder alkohol dehydrogenase til eddikesyre. Og så for dummies: Hvis du mangler det ene, bliver du mere stiv, men lugter mindre af eddike.

Mode på Grønlandredigér

Blandt grønlændere er tænder håbløst umoderne. At have tænder i Nuuk, svarer vel meget godt til at prøve at score Hende den lækre fra parallelklassen med Limahlhår. Derfor har grønlændere for længst besluttet at afskaffe tænderne, men samtidig at beholde Limahl-håret. Hende den lækre fra parallelklassen siger dem nemlig ikke rigtig noget - af to grunde:

  1. Hun har tænder.
  2. Der er ingen parallelklasser på Grønland. Alting er en-sporet.

Da lyst hår samtidig resulterer i en overhængende fare, for at blive forvekslet med en babysæl eller en isbjørn, og dermed blive harpuneret/ skudt/ tævet med en kølle, har grønlænderen valgt at gøre sit Limahl-hår ensfarvet sort.

Tandlæger på Grønland har derfor kun en let rejsetaske indeholdende:

  • Sprut Bedøvelse.
  • Kanonslag.
  • Ørepropper.
  • En rørtang til rodbehandling.

Grønlænderens habitatredigér

Der findes stadig grønlændere på Grønland. Langt størstedelen har dog forladt stedet, og er på vej til nærmeste bodega i gang med at undervise på alverdens højeste læreanstalter. Det efterlader så kun danskere til at gøre det beskidte arbejde på Grønland, så som at lege politi og fylde sprut op på hylderne i supermarkedet.

Uvist af hvilken årsag, har en del grønlændere valgt at forsamle sig ved Kofoeds skole, hvor du til stadighed kan opleve deres vid og filosofiske livsanskuelser. En anden del har valgt at bosætte sig på Christiania, hvor de dedikerer deres liv til at opdrage lokale beboere til at udvise passende etikette og begå sig i de finere kredse.

Grønlænderne har altid været - og vil altid være - verdens herrefolk!

Kendte Grønlændereredigér

Vi kommer straks i tanke om... Øøøøh... Julie. Hun var med i noget reality-tv, og mistede derfor retten til at bære et efternavn.
Og så er der Posen, Tokronen, Pantsamleren, Boogie Preben, Kaliffen og Skøge-Margrethe fra Kofoeds skole. De er vist også fra Grønland.

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.