Her ses en grævling. Den er grim.

Grævlingen er et yderst mystisk fabeldyr, der først blev omtalt i det herrens år 2002 af den græsk-tyske filosof Søren Ryge Petersen.

30px-Cquote1 svg.png Grævlingen er tæt beslægtet med natlige dyr, så som elg og makrel. Ofte bor de i huler lavet af ler og rosiner. 30px-Cquote2 svg.png
Søren Ryge Petersen om et eller andet

.

Grævlingen er ofte blevet brugt til at skræmme børn, hvorved at forældre kan gemme børnenes sutter i grævlingens hule så barnet aldrig vil lede det sted.

Nylige fund har vist at sagnet om grævlingen har eksisteret længere end homo sapiens. På stenredskaber brugt i den tidlige kridt-tid til at nedlægge egern. har man fundet aftegninger af en meget mistillidsfuld grævling der med blottede sokkeholdere sliber en stridsøkse mod en sten. "Dette er vurderet som et af de vigtigste fund siden Ralf fandt sine nøgler ved julefrokosten"

~ en person der går under navnet Ralf om et eller andet


Det siges at Chuck Norris har sagt at en grævling ville være det eneste dyr værdigt nok til at blive håndfodret af ham selv. Dette er dog en skrøne da Chuck Norris hænder kun kan sparke.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.