Spademanns…

Redigerer

Gordon Ramsay

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
'''Gordon "Nice Guy" Ramsay''' er en flot fyr, der eftersigende skulle være uddannet [[kok]]. Han beskæftiger sig dog [[i dag]] primært med konsulent-arbejde, og hvis man ønsker hans ydelser, så giv ham da endelig et kald - hans [[telefon]]nummer skulle gerne stå i [[telefonbogen]]. Af andre vigtige egenskaber skal det primært fremhæves, at han er [[skotte]] og at han derfor ikke kan gøre for, at han taler lidt sjovt og ikke kan finde ud af at udtrykke sig uden brug af ordet; "''[[fuck]]''".
+
'''Gordon "Nice Guy" Ramsay''' er en flot fyr, der eftersigende skulle være uddannet [[kok]]. Han beskæftiger sig dog idag primært med konsulent-arbejde, og hvis man ønsker hans ydelser, så giv ham da endelig et kald - hans [[telefon]]nummer skulle gerne stå i [[telefonbogen]]. Af andre vigtige egenskaber skal det primært fremhæves, at han er [[skotte]] og at han derfor ikke kan gøre for, at han taler lidt sjovt og ikke kan finde ud af at udtrykke sig uden brug af ordet; "''fuck''".
  +
  +
{{citat1|Kalder du dette en skinke? Jeg har smagt lam, der smager mere af skinke end dette stykke lort..!|[[Gordon Ramsay]]|et stykke skinke han fik serveret på [[Mc Donalds]]}}
   
{{citat1|Kalder du dette en skinke? Jeg har smagt lam, der smager mere af skinke end dette stykke lort..!|[[Gordon Ramsay]]|et stykke skinke han fik serveret på [[McDonald's]]}}
 
   
 
== Barndom ==
 
== Barndom ==
Gordon var en klog knægt, som med det samme viste, at han ville være kok. Derfor valgte Gordon at pjække fra alle timerne i [[folkeskolen]] undtagen hjemkundskab. Efter folkeskolen startede han på universitet - ikke som studerende, men som kokkeelev i kantinen. Gordon indså dog hurtigt, at hvis han skulle tjene kassen, så skulle han lave noget andet.
+
Gordon var en klog knægt, som med det samme viste, at han ville være [[kok]]. Derfor valgte Gordon at pjække fra alle timerne i folkeskolen undtagen hjemkundskab. Efter folkeskolen startede han på universitet - ikke som studerende men som kokkeelev i kantinen. Gordon indså dog hurtigt, at hvis han skulle tjene kassen, så skulle han lave noget andet.
   
 
== TV karriere ==
 
== TV karriere ==
[[Fil:Gordon ramsay.jpg|thumb|200px|"Hvem har tegnet en tegning af min lille diller på bonen?!"]]
+
[[Fil:Gordon ramsay.jpg|thumb|200px| Gordon Ramsay: "Hvem har tegnet en tegning af min diller på bonen"]]
Gordon har lavet utallige [[TV]]-programmer, som hovedsageligt beskæftiger sig om mad men nogle enkelte TV-programmer er dog lettere erotiskeprogrammer såsom "''fuck the chef''". Gordon har desuden verdensrekorden i at sige "''fuck''" flest gange i løbet af en 30 min udsendelse. Den beskedende rekord lyder på hele 1232 gange, eller omregnet: 0,69 gange i sekundet. Det er en imponerende rekord, som nok ikke lige foreløbigt blive slået. Mange mener at denne rekord er svære at slå, end den kvindelige kulestøds-rekord, som jo bekendt blev sat af en russisk fyr ved navn Igor tilbage i [[1960'erne]].
+
Gordon har lavet utallige TV-programmer, som hovedsageligt beskæftiger sig om mad men nogle enkelte TV-programmer er dog lettere erotiskeprogrammer såsom "''fuck the chef''". Gordon har desuden verdensrekorden i at sige "''fuck''" flest gange i løbet af en 30 min udsendelse. Den beskedende rekord lyder på hele 1232 gange, eller omregnet: 0,69 gange i sekundet. Det er en imponerende rekord, som nok ikke lige foreløbigt blive slået. Mange mener at denne rekord er svære at slå, end den kvindelige kulestøds-rekord, som jo bekendt blev sat af en russisk fyr ved navn Igor tilbage i ½960'erne.
 
[[Kategori:Mediemennesker]]
 
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop