FANDOM


Google Oversæt logo

Google Oversæt er et elektronisk og avanceret oversættelses-apparat som ejes af spilgiganten Google. Tanken om at kunne skippe aftenkurserne, og alligevel kunne læse og forstå et givent sprog ved hjælp af få klik, har gjort Google Oversæt umålelig populær.

Google Oversæt har revolutioneret den måde at opdage grammatiske fejl på, som utvivlsomt kan indgå i nogle sprog uden at man ved af det. Tidligere var det muligt for en bruger at komme til at lave 1-2 fejl per time, men ved hjælp af Google Oversæt, kan man fixe et par millioner fejl i timen, for derved at fixe sproget.

Historieredigér

Google Oversæt blev opfundet ved en fejl af Gud i 1922, og har skabt skandale omkring sig siden da. I Danmark har bl.a. hele forsvarskommandoen og forsvarsministeren måttet tage deres afsked pga. Google Oversæt's oversættelses-evner af en jægerbog om det danske dyre-vildt.

Google Translate som personen Amy

Interpols eftersøgningsbillede

Da Google Oversæt's servere i 2009 oversatte "Vil du med til Køge?" til "Do you want to prostitute?", fra dansk til engelsk, blev tjenesten bandlyst, slået, misbrugt og sat på interpol af Paven og hans håndlangere.

Anvendelseredigér

"Min nabo har musvitter, og hvorfor sidder der en hane på mit æsel?!"

~ Gårdejer Skov ønsker en engelsk oversættelse af sin klage


"My neighbor has great tits and why is there a cock in my ass?!"

~ Google Oversæt om overstående


Samtlige danske gymnasieelever har i deres 2-3 årgymnasiet anvendt Google Oversæt, når de skulle aflevere en stil i enten spansk, engelsk, græsk, russisk, dansk eller walla.

Kritikredigér

Samtlige danske gymnasielærere har i deres 20-30 år på gymnasiet kritiseret danske gymnasieelever for deres brug af Google Oversæt når de skulle aflevere smukke stile.

Derudover mener Dansk Ordbogs- og Korrekt Oversættelses Forening (Danish Dictionary and Correct Translation Association) at Google Oversæt træder på nogle grundlæggende kristne værdier, i og med at befolkningens knowhow og overforbrug af engelske ord er med til at dræbe det smukke i det dansk sprog.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.