FANDOM


Google map1

Eksempel.

White house grab

"Jeg kan sgu se mit hus. Hvem havde vidst det så hvidt ud oppefra!"
 :~ George W. Bush

Google Maps er et fiktionelt verdenskort, der leger at den viser billeder taget ude fra rummet af, af hele verden, men i virkeligheden er det bare en masse billeder tegnet i MS Paint, og som faktisk ikke engang ligner rigtige billeder.

Alle ved jo at Jorden er flad, og ikke rund som Google fejlagtigt tror.


Folk lader sig narre redigér

Fordi mennesker ikke kan flyve (i modsætning til grise), har mennesket aldrig set noget lige oppefra, og derfor tror nogle folk rent faktisk på, at Google Maps-billederne er ægte (som sagt, da de jo ikke aner hvordan det burde se ud, oppefra)

Street View redigér

Hvor luftbillederne var uskyldige så længe folk ikke havde døde heste liggende på marken eller andet godt har det banet vej for den endelige realisation af det moderne overvågningssamfund.
Googlevognen er den moderne udgave af Svantevit - et firehovedet uhyre som kører rundt og fotograferer folk mens de ligger og kopulerer på græsplænen, køber narko, onanerer mens de venter på bussen og følger ungerne i børnehave.

Til gengæld er Street View udmærket specielt til alle de steder man ikke længere behøver at besøge. Forfatteren til dette afsnit har lige været en dejlig tur i Lemvig, Nykøbing Falster, Rødekro, Kokkedal, Haslev og mange andre steder man egentlig ikke behøver at besøge. Jeg har nu mulighed for realisere min tur til Rio de Janeiro.

Nej der er ikke Street View i Beijing.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.