FANDOM


En god tro er en religion, der bygger på umådelig kærlighed, tillid og frihed.

De religioner, som hersker i de lande vi normalt sammenligner os med falder da også alle igennem, da de bygger på moraliseren, regler, og evig fortabelse. Se bare Bibelen, som er fuld af: "Du ikke...", eller andre udbredte religioner med det dialektisk noget anderledes "Du skal...".

Selv satanismen falder igennem, for tænk hvis man kom til at kæle med eller bare kigge en lille hundehvalp. (lad for guds skyld være med at kigge på billedet her til højre, hvis du ønsker at beholde din chance for at komme i Helvede)
Må-ikke-kigge-på-hundehvalp-må-ikke-kigge-på-hundehvalp-må-ikke-kigge-på-hundehvalp-må-ikke-kigge-på-hundehvalp - gjorde du det alligevel?

Pup

Denne lille hvalp var i god tro, da vi satte den til at lege med robotten Alfie. Fem minutter henne i den ellers uskyldige leg begyndte Frodo (hvalpen) dog at gøre seksuelle tilnærmelser til Alfie, og kort efter måtte de to stærkt ophidsede kæledyr skilles ad med iskoldt vand fra brandslangerne, som de flinke brandmænd rullede ud

30px-Cquote1 svg Den var bare sød 30px-Cquote2 svg
Dig om hundehvalpen


Ovenstående citat gælder ikke som undskyldning, næh, nej! Du er nu for altid afskåret fra at komme lukt i Helvede, så du er dømt til for evig tid at vandre rundt med et par store klodsede vinger i området ved Centerpubben i Virum (også kendt som Limbo).

At være i god tro redigér

Det er der ikke noget der hedder!!

Alle har altid vidst noget forhånd om det, de gjorde, som gør, at når politiet ikke synes, at det de gør er fucking ulovligt inden for lovens rammer, så betyder undskyldningen med at være i god tro, at man var i en eller anden kirke først, hvor der praktiseres god tro, før man går ud og køber to kilo flormelis gaden.

Links redigér

En lille sang om hvad man bl.a. må og ikke må, når man er kristen/jøde

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.