FANDOM


Gnags er en folkesygdom, som især rammer århusianere. Plagen blev opfundet af én som hedder Mr. Swing King, og den er værre en pest og AIDS til sammen. Man får det hvis man tænder for lokalradioen, som så spiller en række pinefulde lyde, der giver én spasmer og rabies. Så begynder sygdommen for alvor at gribe om sig, og inden længe er man en hjerne-ædende zombie, der kun tilbeder én leder, Peter A.G. Der er ingen kur mod sygdommen, men hvis man spiser en blanding af bræk, afføring og menstruationsblod får man det måske bedre. Prøv selv!

Fakta om Gnags redigér

  • Stiller man et pavilliontelt op i det indre Århus er der stor fare for, at Gnags kommer og spiller Lygtemandens sang uafbrudt.
  • Gnags' plader er forbudte ifølge FN-konventionen.
  • Århus' rotteproblem er blevet afhjulpet af Gnags, for som rotternes talsmand sagde: Det kan godt være, vi spiser menneskers afføring, men det dér, dét er for ulækkert.
  • Gnags har endnu ikke fået opkaldt en TV-station efter sig, som et andet Århus-band TV-2, men er efter sigende gået i forhandlinger med en sydafrikansk statsradiofoni.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.