Spademanns Leksikon

Global opvarmning.

Beviset for global opvarmning.

"Jeg tror altså vandet har godt af at blive varmet op en gang i mellem. Ville du ikke også kede dig hvis du var frossen hele tiden?"

~ Hende den lækre fra parallelklassen om Global Opvarmning

"Kan kun løses ved en fælles rundkræs og 500g hash"

~ Karl Marx om Global opvarmning

. "Undskyld, skal aldrig ske igen!"

~ Amin Jensen om Global opvarmning

. "Opvarmningen er ikke menneskenes skyld, den skyldes forhold i rummet."

~ Videnskabsmand om den globale opvarmning

"Er du svedt?"

~ Peter Tanev om dagens vejrudsigt


Global opvarmning er et veldiskuteret fænomen, som i bund og grund får skylden for 56% af de problemer, verden har i dag. Traditionelt set siger man at det er CO2, metan og diverse andre fantastiske stoffer der skylder dette fænomen, men dette er direkte forkert. Global opvarming opstod som en socialistisk moralfilosofisk bevægelse kort inden fjernvarmen blev udbredt i 1960'erne. Som alle ved har dette fået de samlede is-lagre til at smelte og den samlede vandstand i verden til at stige til et niveau hvor kun husbåde er en fornuftig måde at bo på.

Problemet[]

Et eller andet er gået galt i "det store drivhus", som Jorden er. Nogen har simpelthen glemt at montere udluftningskanaler i drivhuset, og derfor er der en global opvarmning undervejs. Man skal altid passe meget på, hvem man vælger som arkitekt, men her er det altså gået galt, og nu har vi et problem.

I dokumentarfilmen The Day After Tomorrow kan man se hvordan global opvarmning medfører store miljøkatastrofer og dyr vil begynde at invadere byerne. Det må ikke ske, så USA har som den eneste nation siden murens fald, foruden Israel, omringet hele nationen med en stor mur så pingviner og mexikanere ikke kan komme ind og lave reder og lægge æg.

Specielt lande som Danmark er udsat for konsekvenserne af global opvarmning, og vi kan forvente i den nære fremtid at skulle lægge en dæmning omkring hele kystbredden for at landet ikke skal blive opslugt af havet ligesom det skete for Holland i 1990'erne. Der vil dog være få steder som aldrig bliver ramt af global opvarmning: Månen, Møens Klit og Bavnehøj, der er Danmarks højeste punkt og hjemsted for jætterne.

Ondets rødder[]

Udover det dårlige design kan det godt være vi mennesker er kommet til at medvirke en lille smule selv til problemet. Bare fordi vi ikke gider gå, cykle, køre i hestevogn eller flyve med ballon. Den sidste er forresten heller ikke helt uskyldig, da den udsondrer drivhusgasser, der bruges til at varme op i drivhuset med. Men biler, tog, busser, taxaer, også cykeltaxaerne, og flyvere udskiller alle CO2- eller drivhusgasser, som den slags luft kaldes.

En yderlige anke mod arkitekten er at den har anlagt drivhuset et meget dumt sted, hvor det store drivhus ikke kunne undgå at blive påvirket af af andre ting omkring det, så som solen.

Mulige løsninger[]

  • Hvis man udrydder alle mennesker, så er der ingen, der mærker mere til problemet.
  • Hvis man omgående holder op med at producere kunstgødning og kun dyrker biodynamisk, så kan det måske lige gå.
  • Alle mænd skal have forbud mod flatulens. Det er bevist, at mænd prutter fire gange så meget som kvinder gør.
  • Alle folk skal dyrke cannabis, der bruger CO2 til at vokse af. Al den hamp, der bliver dyrket skal så bruges til at flette øer af, der kan sejle rundt i havene, der bliver større når polerne smelter. Og det gør de allerede, så jo hurtigere, vi kommer i gang med at så frø, der kan blive til planter, der kan blive til øer, jo bedre.

Prognoser[]

  • Behovet for varmemestre forventes at falde kraftigt
  • Dyr, der plejer at blive jaget for deres pels kan ånde lettet op, hvilket sandsynligvis er en fordel, selvom pelsdyrene må døje med varmen
  • Husbåde synes at hitte i fremtiden
  • Koldskål slår frikadeller som danskernes favoritret.
  • Hedeland lukker
  • Coldplay spiller uden opvarmningsband


Se også[]