FANDOM


Gleager

Normalt er han jo ellers en stille og rolig dreng

Susan

Gleager med......var det Susan hun hed...?!

Gleager [gle'a'er]hedder faktisk kun Gleager og er vel det nærmeste man kommer en menneskelig avlstyr. Ikke alene ordner han pigerne på åben skærm til de brækker sig i det underlødige TV3-program "Paradise Hotel" - han har som regel også været sammen med pigerne på et eller andet tidspunkt inden optagelserne starter fortrinsvis på Sunny Beach i Bulgarien, så han ligesom har styr på tingene og ikke kommer ud for unødige hindringer i sin imagepleje.

Faktisk hedder det blandt pigerne: Hvis du ikke på et eller andet tidspunkt har sex med Gleager [1], så kan du ikke vinde Paradise Hotel.


Gleager på godt og ondt redigér

Det der med stegt flæsk og persillesovsredigér

Gleager kan godt lide stegt flæsk med persillesovs men kun som hans mor kan finde på at lave den. Derfor er han tit hjemme hos sin mor og ja...vi behøver jo næsten ikke at skrive hvad der sker bagefter...alligevel - for de fantasiløse - så tager de opvasken sammen!

Konsulent for Jens Rohde redigér

Da hans talenter er åbenlyse er Mads Gleager blevet castet som personlig træner for Jens Rohde til Europa-parlamentsvalget i 2009 for at hjælpe ham med hans manglende kvindetække. Det vides endnu ikke hvornår Gleager har tænkt sig at gå i seng med Jens Rohde.

Fremtidsplanerredigér

  • At komme til at bolle med alle sine samarbejdspartnere - helst på landsdækkende TV.
  • At komme med i en ny omgang "Big Brother" hvor han flytter grænser for hvad og hvem der kan møde hans tryllestav.

Småbemærkningerredigér

Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
  1. ...bare en lille hånder i porten måske?!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.